22 Μαρ 2010

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ τα δίνει ΟΛΑ στους Τούρκους!


Αυτό που γίνεται με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και το δεκανίκι της το ΛΑΟΣ, μόνο με την κίνηση του Εφιάλτη στα στενά των Θερμοπυλών μπορεί να συγκριθεί ιστορικά!
Τα δίνουν όλα στους Τούρκους: συνδιαχείρηση στο Αιγαίο, την μισή υφαλοκριπίδα και το dvd το καλό....δωρεάν σε ολόκληρη την τουρκική βουλή! Και το ΛΑΟΣ με τον Κωλοτούμπα τον αρχηγό του να τους στηρίζει!
Ο Εθνικοσοσιαλισμός στα Βαλκάνια έφτασε!
Ακούσατε τον Πάγκαλο -τον κολλητό του Οτσαλάν και της ελληνικής σημαίας- να λέει οτι πάμε να λύσουμε τις διαφορές μας με τους Τούρκους στη Χάγη; Τον...

ακούσατε να αποκαλεί ηλίθιους όσους συντρόφους του έχουν διαφορετική άποψη απο εκείνον στο θέμα των λαθρομεταναστών; Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα και πρέπει κύριε πρωθυπουργέ να τον προσέχετε περισσότερο όταν ...ανεβάζει το κοντέρ! Δεν φτάνουν τόσα δεινά που ρίξατε στις πλάτες του λαού, πρέπει να ανεχόμαστε και τις παρεκτροπές του αντιπροέδρου σας;
Εκείνος όμως ο κωλοτούμπας του ΛΑΟΣ, γιατί τόση αγάπη και έρωτα με το ΠΑΣΟΚ;
Ο κωλοτούμπας δεν ήταν που ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ τον Αντώνη Σαμαρά να μη στηρίξει τον Παπούλια για πρόεδρο της δημοκρατίας και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές για να ...απαλλαγεί απο το ΠΑΣΟΚ; Με αίσθημα...ΕΥΘΥΝΗΣ; Ο μέγας τυχοδιώκτης του πολιτικού μας συστήματος!
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Με αίσθημα ευθύνης στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και στη ΧΑΓΗ.
Με τη μάσκα του πατριώτη ή του Εφιάλτη;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη