6 Μαρ 2010

Φασιστική εκτροπή: Διέταξαν έρευνα για τον Παναγόπουλο και για τον Γλέζο κουβέντα!

Το άθλιο κράτος της “Νέας Διακυβέρνησης” προστατεύει τους βαρώνους του αλλά δεν δίνει δεκάρα για τους πραγματικούς αγωνιστές. Έτσι, περιορίστηκαν σε ανούσιες συγνώμες για την απρόκλητη επίθεση στον πραγματικό αγωνιστή Γλέζο, ενώ για το κρατικό φερέφωνο διατάχθηκε έρευνα!
Όμως, την ίδια στιγμή που βρίσκονται προφυλακισμένοι...

αστυνομικοί για την υπόθεση του Χιλιανού, ο Υπουργός ΠΡΟ ΠΟ αφήνει ατιμώρητους τους ένστολους που χτύπησαν και ψέκασαν έναν άνθρωπο που ΣΙΓΟΥΡΑ γνώριζαν, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του.
Υπάρχει όμως και μία άλλη παράμετρος εκτός από την σημειολογία της πράξης: Το περιστατικό έγινε μπροστά στις κάμερες, ενώ υπήρχαν εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες. Υποτίθεται ότι οι άνδρες των ΜΑΤ οφείλουν να φέρουν διακριτικά στις στολές.
Άρα είναι εύκολο να γίνει γνωστή η ταυτότητα τους, εκτός εάν… ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ.
Γιατί; Οι παλαιότεροι θυμούνται τις πρακτικές του βαθέως ΠΑΣΟΚ, όπου πίσω από τα περιβόητα ΜΕΑ βρισκόντουσαν “αγνώστου ταυτότητας” και υπερβάλλοντος ζήλου πραίτορες. Λέτε να έχουμε αναβίωση;
Γιατί ποιός Έλληνας θα τολμούσε να σηκώσει χέρι επάνω στον Γλέζο; Γιατί λοιπόν δεν γίνεται ΕΔΕ όπως στην περίπτωση του Χιλιανού; ΠΟΙΟΙ χτύπησαν τον Γλέζο; Μήπως ήταν …οι Έλληνες πολίτες του μέλλοντος που ονειρεύονται κάποιοι Γερμανοτσολιάδες;



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη