2 Μαρ 2010

Μια είναι η λύση: Να μας υιοθετήσουν οι Κινέζοι !


Mία ειναι η λυση στο σημειο που εχουμε φτασει. Να μας υιοθετησουν οι Κινεζοι . . .
Να παμε να τους πιασουμε & να τους πουμε, ελατε, "παρτε" ολη την Ελλαδα, βαλτε της μια λαμαρινα απ'ακρου εις ακρον για...
αποθηκευτηκους χωρους & για καθε conteiner, που θα κατεβαζετε θα μας δινετε 10% ! ! ! Φερτε & καμια 5-6 εκατομμυρια Κινεζους να σκαψουν ολη τη χωρα για να αναδειχτουν τα αρχαιολογικα μας ευρηματα ! ! !
Δεν πα'να μας βγαλουν κι απ'την Ε.Ε. κι απ'το ΝΑΤΟ, δεν πα'να κουρευεται & η Τουρκια . . . & το πολυ πολυ τα Σκοπια αν κανουν μαγκιες να τα κανουν υπαιθριο parking για να κανουν tai chi οι νταλικερηδες. Κανενας δεν θα τους κοντραρει σε λιγα χρονια. Μια εξαιρεση μπορει να υπαρξει σαν αντιπαλο δεος, η Ινδια, την οποια τη βλεπω να "υιοθετει" κι αυτη με τη σειρα της καμια βορεια Ισπανια, με αυτονομηση της El Pais Vasco, Astourias, ή να κανει τοξο Μεσογειου-Βισκαϊκου κολπου στον Ατλαντικο με Catalunya, Aragon,Navarra ! ! για να εχουν προσβαση σε ολες τις αγορες.
Τι λετε ; ;

Καποτε οι Ευρωπαιοι ανακαλυπτανε την Ανατολη, ο Μ.Αλεξανδρος μεχρι την Ινδια & τις παρυφες της Κινας, πολυ αργοτερα ο Marco Polo τους δρομους του μεταξιου, ακομα αργοτερα οι Πορτογαλοι, Ολλανδοι Αγγλοι τις "αγορες" & το εμποριο με τις Ασιατικες χωρες. Ολα αυτα με κατακτησεις. Μηπως ηρθε η ωρα να καταριφθει & το αξιωμα οτι η ιστορια κανει κυκλους & αν τη δουμε γραμμικα κανει την αντιστροφη κινηση ; ; ! ! Να μας κατακτησουν οι Ανατολικοι λαοι, αλλα εμπορικα βασιζομενοι στην αλλαζονεια & τη ματαιοδοξια μας σαν αναπτυγμενους λαους ; ; Ευρωπαϊκους & μη.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ANAΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη