16 Μαρ 2010

Απόλυτο δίκιο έχει η προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Μυκόνου


Επειδή, χρόνια φουρνάρηδες, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα λαμόγια από τους έντιμους, είδαμε πριν λίγο στον ALPHA, το θέμα με την εφορία Μυκόνου. Το κανάλι, πήγε με ..φόρα λαϊκισμού, "τσιμπώντας" στο περιρρέον κλίμα της αναζήτησης αποδιοπομπαίων τράγων, για να αναζητήσει ευθύνες από τους εφοριακούς της Δ.Ο.Υ. Μυκόνου.

Η ρεπόρτερ του καναλιού όμως...
έφυγε σαν μουσκμένη γάτα, αφού "έπεσε" σε μια -δικαιολογημένα- εκνευρισμένη προϊσταμένη, η οποία δεν "μάσησε" από τους λαϊκισμούς και είπε την αλήθεια! "Ξέρετε πόσα άτομα είναι η εφορία Μυκόνου, που ήρθατε να δείτε αν τα παίρνουμε; Εξη! (-6-)".

Η γυναίκα, εμφανέστατα αγανακτισμένη, αποφάσισε να μην κάθετε άβουλη, να εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης και τα έχωσε παληκαρίσια. Τίμησε τα ..."παντελόνια" που φορούσε.

"Αφήστε τα παραμύθια και στείλτε κανέναν υπάλληλο", είπε ορθώς. Σκεφτείτε μόνο, ότι 6 άνθρωποι πρέπει να κρατήσουν, ΦΠΑ, ΚΒΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΣΟΔΑ, ΤΑΜΕΙΟ, ΕΛΕΓΧΟ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΙΚΟΘΕΝ, ΔΑΠΑΝΕΣ, ΕΠΟΠΤΕΣ, ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ κλπ.

Μάλιστα απευθυνόμενη σε μια υπάλληλο εφοριακό, τι ρώτησε "τι δουλειά κάνεις αυτή τη στιγμή;" και η εφοριακός απάντησε "τώρα κάνω την καθαρίστρια...αφού δεν έχουμε ούτε καθρίστρια".

Να το ανακεφαλαιώσουμε: έχουμε την απαίτηση από 6 κυρίες, να ελέγξουν τη μισή ΛΜΑΤ που έλεγε και η 17Ν, και το 80% των Ελλήνων μεγιστάνων, που έχουν σπίτια και επιχειρήσεις στη Μύκονο;

Μπράβο κυρία μου ! Δέκα με τόνο, από το taxalia.
(α και ψιλιάζομαι ότι την κυρία, θα τη ζητάνε για συνέντευξη όλα τα κανάλια)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη