8 Μαρ 2010

Βγενόπουλος-Τζίγκερ "βάζουν στη γωνία" Μπιρμπίλη-Βωβό

Βγενόπουλος-Τζίγκερ "βάζουν στη γωνία" Μπιρμπίλη-Βωβό
Η απροσδόκητη συμμαχία Ανδρέα Βγενόπουλου-Γιάννη Βαρδινογιάννη φέρνει σε ιδαίτερα δύσκολη θέση την Υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και τον κατασκευαστικό όμιλο Βωβού.

Με τη σημερινή του επιστολή ο κ.Βγενόπουλος κατέστησε σαφές ότι...

απορρίπτει την πρόταση της πολιτείας για τον Βοτανικό και προτείνει ως χώρο του νέου γηπέδου του ΠΑΟ τη Λεωφόρο ή τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Αύριο ο κ.Βαρδινογιάννης θα συμφωνήσει με την πρόταση Βγενόπουλου (η εξέλιξη θα συμπαρασύρει Γιαννακόπουλο-Πατέρα) και όλοι μαζί "θα βάλουν στη γωνία" Μπιρμπίλη-Βωβό, ώστε να δεχτούν την πρόταση της ΓΗΠΕΛ (αρμόδια εταιρεία νέου γηπέδου της ΠΑΕ ΠΑΟ) για τον Βοτανικό.

Η κίνηση-ματ Βγενόπουλου έχει ακριβώς αυτό τον στόχο: το γήπεδο να γίνει τελικά στον Βοτανικό, αλλά όπως θέλει ο ίδιος...

Είναι ενδεικτικές οι σημερινές αιχμές του:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ: "Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι διάφοροι Υπουργοί είναι προσωρινοί, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι αιώνιος και διαχρονικός"

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΒΟ: "Η σύνδεση του γηπέδου μας με τη δημιουργία ενός εμπορικού κέντρου ιδιωτικών συμφερόντων έκανε το σχέδιό μας ευάλωτο, με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες"
dikisports
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη