24 Μαρ 2010

ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΩ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΥ!


Με έχεις συγχύσει πάρα πολύ χερ Μέρκελ. Μα πάρα πολύ! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, επειδή έχεις τώρα το πάνω χέρι στην Ευρώπη, θέλεις να μας κάνεις κι εμάς Γερμανικά στρατιωτάκια σαν και τους υπηκόους σου;
Θέλεις κι εμείς να γίνουμε ρομποτάκια λιτοδίαιτα και να δοξάζουμε τον Φρίτς προιστάμενο στη δουλειά μας; Θέλεις να μας ΄βαλει’ χέρι και το ΔΝΤ για να μπορέσουμε να δανειστούμε με φυσιολογικά επιτόκια; Να γίνουμε προτεκτοράτο της

κεντρικής οικονομικής αυτοκρατορίας του 4ου Ράιχ με το ζόρι;
Ξέχασες γρήγορα τα 100 δις ευρώ που πήρες για να σε βοηθήσουμε να ενώσεις τις δυο Γερμανίες κυρία μου….
Ε όχι κυρία Μέρκελ μου. Να ξέρεις πως από σήμερα σταματάω να αγοράζω τα γερμανικά σου προιόντα. Οτιδήποτε θυμίζει τους Φρίτσηδες συμπολίτες σου θα το πετάω έξω από το καρότσι του σούπερ μάρκετ. Αυτοκίνητο με το αστεράκι και τα κυκλάκια, στα …αζήτητα.
Κάθε τι γερμανικό…. Βάρβαρο χερ Μερκελ!
Και άσε τον συγκυβερνήτη του ΠΑΣΟΚ Καρατζαφέρη να το παίζει Νίμιτς και να συναναστρέφεται με όλους τους γερμανοσπουδαγμένους και γερμανόφιλους πολιτικούς μας, ζητώντας τους να σε παρακαλέσουν: τον Σημίτη και τον Μητσοτάκη.
Ο ελληνικός λαός τώρα πλέον ξέρει: ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και στους ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΥΣ πολιτικούς.
Για να δούμε πόσο θα σου τσούξει αυτό κυρία Μέρκελ μου.
Να δούμε αν θα αγγίξει η στάση των συμπολιτών μου την ανατολικογερμανική σου παιδεία. Αν θα αγγίξει τα νεοφιλελεύθερα πλέον μεταλλαγμένα κομουνιστικά σου κόμπλεξ!
Δεν θα περάσεις κυρία Μέρκελ μου.
Οι Έλληνες ξέρουν να αποκρούουν επιθέσεις σαν τις δικές σου.
Θα το νιώσεις κι εσύ αλλά και οι μεγαλοβιομήχανοι φίλοι σου.
Γερμανία τέλος.

Αναστάσιος Καζαντζίδης



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη