26 Μαρ 2010

Θεσσαλονίκη: Όταν τα περιπολικά, παρκάρουν στον ποδηλατόδρομο

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί σήμερα το πρωί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου στην Αριστοτέλους, και φαίνεται καθαρά ότι 2 περιπολικά & ένα επιβατικό αυτοκίνητο (πιθανός αστυνομικό και αυτό) είναι...
παρκαρισμένα κυριολεκτικά μέσα στον ποδηλατοδρόμο. Να επισημανθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι παρκαρισμένα περιπολικά (μέσα στον ποδηλατοδρόμο) επί μονίμου βάσεως. Και διερωτώμαι


1)Αφού για κάποιον λόγο «εξυπηρετεί» τα περιπολικά να είναι παρκαρισμένα πάνω στον πεζόδρομο, γιατί δεν αφαιρούνται τα πασαλάκια που φαίνονται στις φωτογραφίες να παρκάρουν δεξιά ή αριστερά του ποδηλατοδρόμου.


2) Εφόσον επί μονίμου βάσεως τόσα χρόνια τα περιπολικά παρκάρουν ακριβός στο ίδιο σημείο, για ποιόν λόγο και με ποια λογική σχεδιαστικέ ο ποδηλατόδρομς να περνάει από εκείνο το σημείο, όταν ήταν σχεδόν βέβαιο (προτού ακόμα κατασκευαστεί) ότι τα περιπολικά θα συνεχίσουν να παρκάρουν ακριβός στο ίδιο σημείο.

(Λόγω του ότι ήμουν με το ποδήλατο και του ότι υπήρχαν καμιά δεκαριά αστυνομικοί έξω από το τμήμα, και δεν ήθελα να ανοίξω διάλογο του στυλ : “γιατί μας φωτογραφίζεις, απαγορεύεται να τραβάς φωτογραφίες κλπ…» δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες. Παρόλαυτα, τα περιπολικά συνεχίζουν -και θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκεί- οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να βγάλει καλύτερες φωτογραφίες)

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη