30 Μαρ 2010

Η παραποίηση της αλήθειας από τους ΙΟΥΣ της απόκρυψης


Ο ΙΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, που ειδικεύεται στην ξεπεσμένη και αστεία πλέον "καλλιτεχνική προπαγάνδα", αναφέρεται στην απατηλή υπόθεση των 450 γάμων με ανήλικες και την υποτιθέμενη παιδοφιλία της Χαμάς.
Από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνισή του το γελοίο e-mail, εξηγήσαμε...
περί τίνος πρόκειται και πρώτοι στην Ελλάδα, αποκαλύψαμε με στοιχεία το γελοίον του πράγματος, όπως πάντα με αντικειμενική ματιά, χωρίς προκαταλήψεις.
Ολόκληρη η ιστορία εδώ http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_4929.html με τα σχετικά links, στα προηγούμενα δημοσιεύματά μας.

Η αλήθεια είναι ότι το παραμύθι εμπνέυστηκε η Εβραία Debbie Schlussel.
Το "Εβραία", δεν υποδηλώνει τίποτε το ιδιαίτερο, είναι μια πραγματικότητα. Και φυσικά οι ασήμαντοι ανόητοι γκεμπελίσκοι, θα σπεύσουν να μας πουν "αντισημίτες" (κλάιν μάιν), επειδή αναφέρουμε το θρήσκευμα της κυρίας.
Θα το κάνουν οι συνήθεις γραφικοί ΙΟΙ, οι οποίοι θα ξεχάσουν ότι οι ίδιοι γράφουν ψευδώς:

"Η πλαστή είδηση για ομαδικούς γάμους "παιδοφίλων" στη Γάζα κατασκευάστηκε από έναν ακροδεξιό χριστιανό φονταμενταλιστή στις ΗΠΑ"

Όπως βλέπετε υπάρχει η αγαπημένη λέξη κάθε μπαχαλάκια: ακροδεξιός! και μάλιστα συνεπικουρούμενη από κάτι ακόμη εντυπωσιακότερο! χριστιανός!

Τα γνωστά απύθμενα συμπλέγματα των γραφικών ΙΩΝ.

Παρακάτω διαβάζουμε:

"Πώς συντάχτηκε ο μύθος
Γνωρίζοντας το όνομα του ανθρώπου που εμπνεύστηκε το μύθο μπορούμε εύκολα να βρούμε και την πρώτη δημοσίευση από όπου ξεκίνησε η διεθνής καριέρα του πλαστογραφήματος. Ηταν 7 Αυγούστου 2009, όταν ο κ. Williams ανήρτησε στο ιστολόγιό του The Last Crusade "
Μάλιστα: ο ακροδεξιός χριστιανός, Williams ήταν ο πρώτος που έκανε δημοσίευση στις 7 Αυγούστου 2009 κατά τον ΙΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

Δεν είδαν οι ΙΟΙ του μίσους, ότι η είδηση ξεκίνησε από τη Schussel, στις 31 Ιουλίου 2009 !

http://www.debbieschlussel.com/5787/the-hamas-marries-450-child-brides-video-of-the-dayb/

Αλλά η Schussel είναι Εβραία και αριστερή ! Δεν βόλευε λοιπόν!

Άτιμο taxalia, που δεν αφήνεις τους ΙΟΥΣ να εκτονωθούν ανακαλύπτοντας "ακροδεξιούς χριστιανούς" και στον ...Πλούτωνα....
Για τους Χριστιανοταλιμπάν ...."παντού υπάρχει ένας ...ακροδεξιός χριστιανός" ! Τι μίσος!!!!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη