5 Μαρ 2010

Έφοδος του Σ.Δ.Ο.Ε. στα γραφεία της SIRINA και έλεγχος του πόθεν έσχες της Τζούλιας

Πάνω στο κέφι ενεφανίσθη ο συνήθης καταστροφέας ατμόσφαιρας: Η Υ.Π.Ε.Ε. (πρώην ΣΔΟΕ) κατάφερε πλήγμα στην εθνική λίμπιντο.
Τα δύο γεγονότα που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης ήρθαν και...

παντρεύτηκαν όταν τέθηκε η εξής λογιστική απορία: Πόσα αποφέρει μια τσόντα με την κυρία Αλεξανδράτου να φτιάχνεται μόνη της; Περί τα 4 εκατ. ευρώ.

Κόπηκαν τα απαραίτητα παραστατικά; Θα πληρωθεί η πρωταγωνίστρια και αν πληρωθεί, θα κόψει απόδειξη; Θα την καλέσει μετά και το ταμείο της για να καταβάλει εισφορές; Οσο για τους θεατές, ήταν οι μόνοι τυχεροί: πρόλαβαν να αγοράσουν την ταινία προτού αυξηθεί ο ΦΠΑ.

Εκεί πρέπει να φούντωσε ο υπουργός Οικονομικών, για λίγες ημέρες έχασε το κρίσιμο 2% επί της λιανικής.

Το Σώμα Ελεγκτών έκανε έφοδο στο γραφείο παραγωγής Sirina Εntertainment. Και ως γνωστόν, αν εισέλθουν οι ράμπο σε εταιρεία την καταστρέφουν. Πλήγμα για τον κλάδο της γδυτής εικόνας. Αυτό ήταν μόνον η αρχή. Μετά οι ελεγκτές περιέλαβαν και την καλλιτέχνιδα η οποία φέρεται να αγόρασε βίλα στην Εκάλη. Εχει εισοδήματα που να δικαιολογούν το απόκτημα; Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η ανακοίνωση των μέτρων από την κυβέρνηση είχε ένα στοιχείο θεάματος. Οχι, δεν θα κατηγορήσουμε τους ελεγκτές που έκαναν επιτέλους τη δουλειά τους ούτε θα στενοχωρηθούμε αν η κυρία Αλεξανδράτου πληρώσει ένα πρόστιμο ανάλογο των εισοδημάτων της. Στο ΠαΣοΚ αρέσουν αυτά τα εντυπωσιακά: πετούν τις λιμουζίνες για να πάρουν υβριδικά, κάνουν έρανο μεταξύ βουλευτών, ντύνονται σπορ. Μας ανησυχεί όμως κάτι άλλο από τον συσχετισμό τσόντα/ φορολόγηση. Δεν ακούγεται απίθανο να αρχίσει να χρεώνει η κυβέρνηση κάθε ευχάριστη, ατομική δραστηριότητα. Θα ήταν εξόχως αποδοτικό στις παρούσες συνθήκες να θεσπιστεί ειδικό τέλος σεξ.

από το ΒΗΜΑ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη