26 Μαρ 2010

Διευκρινήσεις σχετικά με το απαράδεκτο δημοσίευμα στην uncyclopedia.

Για αυτούς που ίσως πούνε ότι στο TaXalia δεν έχουν χιούμορ…
[σ.σ. ένα ποστ πιο πριν είχαμε ανέκδοτο! (τυχαία!)]

1.Γνωρίζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι είναι το http://uncyclopedia.wikia.com
Εξάλλου το κάναμε ποστ πριν ξεκινήσουμε εδώ http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_236.html
2.Για όσους μας διαβάζουν καθημερινά, ξέρουν ότι δεν υπάρχει μέρα χωρίς σκίτσο, γελοιογραφία ή ανέκδοτο. Δεν θα πω κάτι άλλο, you know better…
3.Θα μπορούσε να ανεχτεί κάποιος (υποθετικά πάντα) σάτιρα όπως αυτή που έχει το Ελληνικό λινκ (http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Ελλάδα)
4.Θα θέλαμε ωστόσο να υπάρχει και η σελίδα http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Fyrom αλλά δεν υπάρχει. Όπως επίσης θα έπρεπε στην Ελληνική έκδοση να υπάρχει και η σελίδα http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Macedonia που επίσης ΔΕΝ υπάρχει.
5.Δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο της σελίδας http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/The_Country_Formerly_known_as_the_Former_Yugoslav_Republic_of_Macedonia &
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Macedonia (σκέψου λέει macedonia! γιατί θα πρέπει να προσβληθούν αυτοί και όχι εμείς; και φυσικά αυτές οι σελίδες είναι πολύ πιο light από την αντίστοιχη http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Greece, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ορθές!)
6. Έχουμε την άποψη ότι ΠΡΕΠΕΙ να αναδεικνύουμε θέματα που έχουν να κάνουν με την αξιοπρέπεια της χώρας μας. Δεν έχει μείνει και κάτι άλλο.
7.Τα σχόλια στο συγκεκριμένο ποστ, είναι κλειστά για έναν και μόνον λόγο. Για να προστατεύσουν την αξιοπρέπεια των πολιτών της FYROM.

Στο TaXalia έχουμε ΠΟΛΛΕΣ φορές εξηγήσει ότι δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΕ με τον λαό της FYROM. Το αντίθετο. Θα θέλαμε να έχουμε ΑΔΕΛΦΙΚΕΣ σχέσεις μιας και μας ενώνουν πάρα πολλά! Αλλά δημοσιεύματα σαν αυτά http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Greece δεν έχουν λόγο ύπαρξης, ξεφεύγουν από κάθε έννοια χιούμορ και σάτιρας και δηλητηριάζουν ακόμη πιο πολύ το κλίμα μεταξύ των λαών των δύο χωρών.

Τέλος, επειδή έχουμε τις πηγές μας…
…πολύ απλά να σας πούμε ότι: Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ΔΕΝ είναι σάτιρα, είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Ελπίζω να κάλυψα μερικές από τις σκέψεις σας.
Taxalia/d
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη