8 Απρ 2010

πρόταση για το All Star Game ποδοφαίρου

Τις μέρες του Πάσχα βρέθηκα στην αγαπημένη μου ιδιαίτερη πατρίδα την Καστοριά μία περιοχή που ο ποδοσφαιρικός Θεός πρώτα ευνόησε και μετά άφησε στη μοίρα της..

Πρώτη επαρχιακή ομάδα που πήρε τίτλο σε εποχή μάλιστα μεταγενέστερη από τους τίτλους του ΑΡΗ και του Ηρακλή...αλλά φέτος εγκαταλειμμένη χωρίς παρουσία στους αγωνιστικούς χωρίς αφού μετά τον υποβιβασμό της από την β εθνική αποβλήθηκε νωρίς -νωρίς από το πρωτάθλημα της γ.

Όλοι όσοι με γνώριζαν μου μιλούσαν για ποδόσφαιρο,τον ΠΑΟΚ,τον Ολυμπιακό,τον ΆΡΗ και για όλες τις Ελληνικές ομάδες. Δίψα μεγάλη για ποδόσφαιρο ,για μεγάλους παίκτες τον Σάντος και τον Κούπερ που έχω το προνόμιο να βλέπω, για μεγάλα παιγνίδια.

Την ίδια εποχή το 7ο All Star Game που διοργάνωσαν κάποιοι ποδοσφαιρικοί καρεκλοκένταυροι γίνετε στο ....Ελληνικό και στις κερκίδες βρέθηκαν όλοι κι όλοι 500 θεατές........


Ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, Κώστας Κατσουράνης, ξέσπασε με το θέαμα που αντίκρισε λέγοντας:


«Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η γιορτή. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Δεν έχει έρθει κανένας στο γήπεδο. Αυτό έχω μόνο να πω».


Δικαιολογημένα έγραψαν οι εφημερίδες...


Δεν θα μείνω στους καρεκλοκένταυρους που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο,δεν ξέρουν άλλωστε τίποτα ,γι αυτούς το All Star Game είναι μία τυπική διαδικασία ,που να ζορίζονται τώρα....


Αλλά εσύ ρε Κώστα ....?


Δεν γεννήθηκες στην Μπενφίκα,στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ.


Παιδί της επαρχίας είσαι..
Σίγουρα θα θαύμαζες μικρός τον Αναστόπουλο,τον Σκαρτάδο και τον Σαραβάκο και θα χαιρόσουν εαν ερχόταν στην Χαλανδρίτσα.


Ξεκίνησες Κώστα,από το τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αχαΐας με τη Δόξα Χαλανδρίτσας στην Α΄ κατηγορία και μετά πήγες στην Παναχαΐκή.


Από τα χαμηλά έφτασες στα ψηλά.


Αγαπήθηκες από την φίλαθλη Ελλάδα.


Ήσουν ένας από τους βασικούς παράγοντες στο θρίαμβο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 και φοράς ακόμα το εθνόσημο.


Μία πρόταση δεν μπορείς να αρθρώσεις να γίνετε το All Star Game στην επαρχία?


Όχι σε μεγάλες πόλεις που κουβαλούν την αρρώστια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης


Στη Καστοριά,στο Άργος Ορεστικό,στα Γρεβενά,στα Μουδανιά,στο Πολύκαστρο,στον Μελιγαλά,στο Κιάτο και αλλού?


Να γινόταν το All Star Game μία γιορτή?


Αλλά τι ψάχνεις τώρα....

Χ.Γ
www.athlitikignomi.blogspot.com

Τις ωραίες εικόνες που διαδραματίστηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ανάμεσα σε παίκτες που ανήκουν σε «αιώνιους» αντιπάλους, αποδεικνύοντας πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα έπρεπε να τις αφιερώσεις εκεί που διψούν για ποδόσφαιρο!!!


Όχι στην ερημιά του Ελληνικού.


1.Υ.Γ
.Το τεχνικό δίδυμο της ομάδας των ξένων, οι κ. Εκτορ Ραούλ Κούπερ και Φερνάντο Σάντος (προπονητές του Αρη και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα, για όσους το ξεχνούν) τα έλεγαν σαν δύο καλοί φίλοι, στέλνοντας μήνυμα προς όλους όσοι έχουν μεταλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε πεδίο μάχης.
Αλλά τους ακούει κανείς.....?

2.Υ.Γ
Επειδή σίγουρα πολλοί φανατισμένοι θα προσπαθήσουν να υπερασπίσουν τον παίκτη όπως έγινε άλλωστε με την αναφορά μου σε παλιότερο άρθρο για τον Γιούργκα,άλλον παίκτη που ήλωσε ότι έτρεχε με 320χλμ στην εθνική οδό,
θέλω να πω οτι στόχος μου δεν είναιο παίκτης αλλά νακαταθέσω πρόταση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη