10 Απρ 2010

Ρατσιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας με τραυματίες (Βιντεο)

Επεισοδιακή ήταν η εξόρμηση της ομάδος «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!», η οποία όπως είχε προγραμματίσει, πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της δράση στην οδό Ερμού, με σκοπό να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για...
τις συνέπειες της αγοράς ειδών του παρεμπορίου αλλά και φωτογραφίσει και να μαγνητοσκοπήσει την ασύδοτη δράση των παρανόμων μικροπωλητών και την αδράνεια των αρχών.
Οι παράνομοι μικροπωλητές εξ' αρχής αντιδρούσαν έντονα στην λήψη φωτογραφιών και βίντεο, κάνοντας χειρονομίες και βρίζοντας στα αγγλικά και σε σπαστά ελληνικά. Κάποια στιγμή, στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, ομάδα Αφρικανών πέταξε αποχωρώντας μία καρέκλα, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή, μετά από την οποία τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος. Οι δράστες, έφυγαν τρέχοντας μέσα από το στενό, παρασύροντας τραπεζοκαθίσματα από τις παρακείμενες καφετέριες και εκσφενδονίζοντας καρέκλες, ποτήρια, μπουκάλια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, ενώ κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν, κρατώντας καδρόνια και σιδηροσωλήνες.
Οι περαστικοί και οι θαμώνες των καφετεριών, παρασυρόμενοι συχνά από το πλήθος των αλλοφρόνων αλλοδαπών, οι οποίοι άρπαζαν και πετούσαν ό,τι έβρισκαν, άρχισαν και εκείνοι να διαμαρτύρονται και να καλούν την δημοτική αστυνομία που απλά παρακολουθούσε την εξέλιξη να καλέσει την ΕΛ.ΑΣ., η οποία βρισκόταν στην Πλ. Συντάγματος και σύμφωνα με υπαινιγμό του Αστυνομικού Διευθυντού που προΐστατο στην περιοχή, γνώριζε για την κινητοποίηση του «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!».

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/04/blog-post_1197.html
Σημείωση taxalia:
Οι ηλίθιοι είναι ηλίθιοι από όποια πλευρά κι αν βρίσκονται.
Οι ρατσιστές είναι ρατσιστές και όταν επιτίθενται σε Πακιστανούς που προσπαθούν να επιβιώσουν στη ζούγκλα της Αθήνας, αλλά και σε Έλληνες που προσπαθούν να επιβιώσουν κάνοντας το επάγγελμά τους.
Και επειδή υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι αλλά και πολλοί επαγγελματίες προβοκάτορες, δεν θα αφήσουμε σχόλια εδώ, γιατί εννοείται ότι τέτοιες σκηνές -που δεν πρέπει να υπάρχουν- τραβούν σαν μαγνήτες τους προβοκάτορες, που λένε του κόσμου τις ηλιθιότητες στα σχόλια του βίντεο, όπως "σκοτώστε τους, ξεκοιλιάστε τους" και άλλα γελοία.
Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς να αγριεύουν έτσι τα πράγματα και ο Χρυσοχοϊδης και ο κάθε Χρυσοχοϊδης ή Τριανταφυλλόπουλος, πρέπει να καταλάβουν ότι ο ρόλος τους είναι να ισορροπούν και όχι να παίρνουν απροκάλυπτα -και στα τυφλά!- το μέρος οποιουδήποτε ηλίθιου αυτοαποκαλείται "αντιρατσιστής" και σκοτώνει απενοχοποιούμενος από μια αντιδεξιά ρητορική.
O ρατσισμός δεν βρίσκεται στο DNA του Έλληνα μαγαζάτορα που βλέπει την οικονομική καταστροφή να έρχεται, αλλά στους ανεγκέφαλους που, όταν ο εμποράκος δικαιολογημένα εκφράζει την ανησυχία του (λογικό δεν είναι;), του πετάνε κατάμουτρα ένα "άσε μας ρε ακροδεξιέ! (ενώ είναι ΠΑΣΟΚ!!!) και τρελαμένος σας γυρίζει ένα "άντε γαμηθείτε κι εσείς και το ΠΑΣΟΚ κι η ακροδεξιά, εγώ χρωστάω 2 χρόνια ΤΕΒΕ" κι έτσι ξεκινούν όλα.


Ο δολοφόνος είναι δολοφόνος ακόμη κι αν βρίζει τη "δεξιά" και ο ηλίθιος είναι ηλίθιος και δεν παύει να είναι ηλίθιος, επειδή γράφει στα ΝΕΑ ότι οι "Έλληνες είναι εθνικιστές" !
Και με αυτές τις παρλαπίπες, ηλίθιος παραμένει !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη