2 Απρ 2010

Το πάμε χαλαρά... αλλά να και μερικές ειδήσεις...

Εξουδετέρωση βόμβας στο Ηράκλειο...

Σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών στην θεσσαλονίκη...

«Από μελομακάρονο … τσουρέκι» (Οι αγρότες περιμένουν ακόμη)...




Εξουδετέρωση βόμβας
Αυτοσχέδιο εκρηκτικός μηχανισμός εξουδετερώθηκε στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος αποτελούνταν από πλαστικό βαρέλι στο οποίο περιέχονταν ποσότητα 5,5 περίπου κιλών εκρηκτικής ύλης, δύο πυροκροτητές, ένα ψηφιακό ρολόΐ καθώς και πέτρες εντοπίστηκε χθες έξω από το Δημαρχείο Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν εξουδετέρωσαν το μηχανισμό με … διαβάστε περισσότερα »
http://www.newsblog.gr/

Σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης
20χρονος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα σήμερα. Στο σπίτι του, αλλά και σε χώρο που χρησιμοποιούσε ως κρύπτη βρέθηξαν 23 δέματα ινδικής κάνναβης βάρους περίπου 28 κιλών, 5 δέματα κοκαΐνης βάρους 80,3 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πλαστά … διαβάστε περισσότερα »
http://www.newsblog.gr/

«Από μελομακάρονο … τσουρέκι»
Περιμέναμε και μείναμε στο...... περίμενε . Σήμερα αύριο , σήμερα αύριο και ακόμη τα 7 λεπτά που όλοι μας έταξαν . Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Τάσος Χαλκίδης περιγράφει στο Agroschannel την οικονομική κατάσταση των Ροδακινοπαραγωγών οι οποίοι όπως μας είπε ακόμη δεν πήραν τα χρήματα και σε ενάμισι μήνα ξεκινάει η νέα παραγωγή . Μας στεναχώρησε η πολιτική ηγεσία και περιμέναμε ανταπόκριση σε αυτά τουλάχιστον που μας υποσχέθηκαν . Ακόμη και ο Πρωθυπουργός....
http://www.agroschannel.com/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη