10 Απρ 2010

Καλή άνοιξη ... και καυστικός σχολιασμός...

...της επικαιρότητας, από την χειμωνιάτικη λιακάδα...

Χριστός Ανέστη, φίλοι μου ( έτσι όπως από συνήθεια λέμε …) Αλίμονο σε αυτούς που χάθηκαν στην άσφαλτο  “τιμώντας” την Ανάσταση. Αλίμονο στα παιδάκια που βγαίνουν κάθε χρόνο ακρωτηριασμένα από τη μάχη της Ανάστασης ! Αλίμονο και στους γονείς που τους αγοράζουν τις κροτίδες αλλά και σε μας που έχουμε πολιτικούς που αμολάνε βαριά βεγγαλικά και δε  βγαίνουμε να τους φτύσουμε κατάφατσα!

Τις μέρες του Πάσχα βρέθηκα σε ένα νησάκι στην τριτοκοσμική Ελλάδα μας. Ε λοιπόν είδα κι έπαθα να πείσω τη μικρή μου Ευρωπαία ανηψούλα με την οποία έτυχε να  βλέπω στις ειδήσεις εικόνες από το βράδυ της Ανάστασης στην Βροντάδος Χίου ότι εκεί,  αυτοί που σημάδευαν τους συνανθρώπους τους με βεγγαλικά δεν ήταν τρομοκράτες αλλά… καλοί χριστιανοί που γιόρταζαν την Ανάσταση!



Στο δίπλα κανάλι ο Πάγκαλος! Νήστευε λέει κι έτσι δεν «έφαγε» την Λούκα Κατσέλη ( απλά την άφησε μεταξεταστέα!) Κι επειδή δεν χόρτασε είπε να πει μια καλή κουβέντα για τους Γερμανούς! Τους κατηγόρησε σαν ρατσιστές! Αυτό τώρα  φωτοβολίδα ήταν ,επικίνδυνο ακροβατικό;; Δεν ξέρω!

Τι θα έλεγε  αν του απαντούσαν : ” Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, εσείς είστε Έλληνες” ;;;

Αυτά για τον ακροβάτη !

Ας πάμε τώρα στον κωπηλάτη της ιστορίας μας …

Bγήκε από το ανοιχτόχρωμο υβριδικό Lexous , ( οικολογικό πολυτελείας )  κρύφτηκε πίσω από τους θάμνους  και φόρεσε φόρμα ισοθερμική να μην του παγώσουν τα ανορεξικά μπουτάκια του και μπαντάνα στο κεφάλι!

Ναι ναι σωστά διαβάσατε !Μπαντάνα ! Για να μην τον βαρέσει! Ποιος;; Ο ήλιος που έκαιγε, καλέ!

Eνα πράμα σαν το Παιδί και το Δελφίνι με τη Σοφία Λώρεν, δηλαδή!

Μόνο που αυτός αντί για το δελφίνι καβάλησε το κωπηλατικό και όρτσα για την Υδρα! Tέσσερεις ώρες τραβηξε κουπί για να βγει στην απέναντι στην Ύδρα! Για να μας δώσει το καλό παράδειγμα ο άνθρωπος! Ούτε ίχνος ενέργειας κατανάλωσε, ούτε καυσαέρια δημιούργησε. (Πλην αυτών της μαγειρίτσας …υποθέτω …!Ασε που δεν παθαίνεις τίποτε αν πέσεις από κανό. Ενώ από ποδήλατο…)

Διαβάστε την συνέχεια στην:
http://xeimwniatikhliakada.wordpress.com/2010/04/10/πασχαλινά-κωπηλάτες-κι-ακροβάτες/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη