19 Απρ 2010

Γιτί δεν στήνουν το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα; Αναγνώστης ..λύνει το μυστήριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ– ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σημειώσατε ένα (-1-).

Ο Παναθηναϊκός, οι οπαδοί του και όχι μόνο, αγωνιούν. Οι εφημερίδες γράφουν. Τα κανάλια λένε...
τα ‘’αποκλειστικά’’ τους . Συνεντεύξεις συζητήσεις συναντήσεις δηλώσεις. Χαμός…,
Ένα,κόμμα και 131 Αθηναίοι πολίτες, το Σ.τ.Ε [ αυτό προσωρινά ] έχουν αντιρρήσεις. Κινδυνεύει να εκτεθεί ο Δήμαρχος ΄΄Αθηναίων ΄΄ γιατί πολλές φορές πανευτυχής δήλωσε κατηγορηματικά ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει μέσα στην Αθήνα εξηγώντας που και πως !!!
‘’ Ο Γ Σούρλας [τεύχος 1637 του Περιοδικου ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ] καταγγέλλει τους ‘’κοτεράτους ‘’ πολιτικούς και, ότι επί 15 χρόνια ψάχνουν να βρουν που θα βάλουν το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα…’’ Ο τότε Υ. Πολιτισμού καθησύχασε τον Γ.Σ λέγοντάς του ότι ΄΄ ψάχνει για χώρο… !!΄΄ Τον αλλάξανε όμως και… δεν πρόλαβε !!! .[ αυτά γινόταν πέρσι ] Τώρα…… και όσο να ενημερωθεί ο καινούργιος Υπουργός κι όσο να αρχίσει να ψάχνει κι αυτός… ζήσε Μάη μου…
Μήπως όμως τα μπερδεύω ; γιατί : Άλλο ο Παναθηναϊκός ( μεγάλος και τρανός !! ) με χιλιάδες οπαδούς που έχουν και δικαίωμα ψήφου… και άλλο ο Μακεδών Αλέξανδρος που ο έρημος, ούτε καν στους εκλογικούς καταλόγους των Αθηνών είναι γραμμένος..!!
Για να μη ψάχνουν [ έξη χιλιάδες μέρες τώρα και βάλε] που να το βάλουν ,το άγαλμα , προτείνω, ανέξοδα για τους ΄΄ αρμόδιους’’.
Μια και χαρίζουμε στους Σκοπιανούς το Βόρεια Μακεδονία [ και έχει ο Θεός για αργότερα ], , παρακαλώντας τους μάλιστα να δεχτούν, να τους δώσουμε και το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου, να ξεμπερδεύουμε από τώρα.
Εκείνοι σίγουρα θα το δεχτούν και θα το στήσουν σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσάς τους ή έστω στο Μοναστήρι -Μπίτολα
Τα έξοδα στην περίπτωση αυτή σίγουρα θα φιλοτιμηθούν και θα καλύψουν οι εκεί δύστυχοι ΄΄ οικονομικοί μετανάστες ΄΄, έλληνες επιχειρηματίες και
Ίσως οι Σκοπιανοί να καλέσουν τους εδώ αρμόδιους στην σχετική τελετή για…
να τραβήξουν και την κορδέλα των αποκαλυπτηρίων
Με τιμή τ..γ.θ. Αρμενοχώρι Φλωρίνης 14 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τα στοιχεία μου μόνο για την ευθύνη της υπογραφής.
Αναγαία σημείωση
Το παραπάνω κείμενο απευθύνεται στους ‘’αρμοδίους,, και εστάλει [ μεσα στον Φεβρουάριο 2009 ] σε όλους τους ΄΄ αρμοδίους ‘’ πολιτικούς ΄΄ και εφημερίδες- φωτιά να τους κάψει όλους - χωρίς να ενδιαφερθεί κανείς
Σήμερα 19.4.2010 ακόμα ψάχνουν…!!!!
Ίσως βρήκαν βολική την πρότασή μου και περιμένουν να επισημοποιηθεί το Β. Μακεδονία για να είναι δικαιολογημένη η προς τα Σκόπια αποστολή του αγάλματος !!
τγθ, Φλώρινα
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη