18 Απρ 2010

Επεισοδιακή Γ.Συνέλευση της Οικοπεδοποιητικής Εταιρίας Μέγας Αλέξανδρος στο «Βελλίδειο»

Επεισοδιακή Γενική Συνέλευση της Οικοπεδοποιητικής Εταιρίας Μέγας Αλέξανδρος στο «Βελλίδειο». Απεχώρησε ο νομικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΣΘ κ. Μανόλης Λαμτζίδης.
Μέσα σε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης και διαξιφισμών διεξήχθη η..
Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Οικοπεδοποιητικής Εταιρίας στο «Βελλίδειο» συνεδριακό Κέντρο. Η κατάσταση πολλές φορές έφτασε στα άκρα και ο κίνδυνος επεισοδίων ήταν ορατός αν δεν παρέμβαιναν ψυχραιμότεροι.
Οι εκατέρωθεν κατηγορίες για κακοδιαχείριση στα οικονομικά των παλαιοτέρων διοικήσεων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαοτική κατάσταση. Ιδιαιτέρα, η κατάσταση έγινε έκρυθμη όταν η διοίκηση ανακοινωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης λόγο νομικών κωλυμάτων όπως υποστήριξε.
Στην αρχή της συνεδριάσεων ο πρόεδρος της Εταιρία κ. Μητάκος Βλαχάκης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Εταιρίας και τον οικονομικό απολογισμό. Στην συνέχεια ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας κ. Μανόλης Λαμτζίδης αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες που έγινα στον νομικό τομέα και οι δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί. Ο κ. Λαμτζίδης απεχώρησε από την συνεδρίαση θεωρώντας ότι οι αιχμές των ομιλητών κατά δικηγορών συνάδελφων του έθιξε τον κλάδο και ως συνδικαλιστής όφειλε όπως είπε να αποχωρήσει. Παρά τις προσπάθειες να μεταπειστεί ο κ. Λαμτζίδης δεν ευοδώθηκαν.
Η Οικοπεδοποιητική Εταιρία «Μέγας Αλέξανδρος» αριθμοί δυο χιλιάδες μέλη και διεκδικεί 2.300 στρέμματα έκτασης στην περιοχή Πόρων Πιερίας.

Emvolimanea.blogspot.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη