12 Απρ 2010

"Οργή λαού"

Αυτοί που έβαλαν τα νέα μέτρα των 48 δις ευρώ είναι οι βολεμένοι με τις κοιλίτσες τις πρησμένες, με τα προγούλια και τις κουρσάρες - και με ότι είδους διαύγεια θέλετε «μεσογειακή ή εξωγήινη» διαλέγετε…εγώ πάντως δεν θα τα αναλύσω γιατί δεν κάνω την ίδια δουλειά με τους ειδικούς και μπορεί να έρθω σε ρήξη. Έτσι...

μένω στη διόρθωση τού νοήματος που δεν είναι οικονομικό αλλά Πολιτικό.. Και για να βρούμε μια άκρη σε τούτη τη χώρα ας ξεκινήσουνε πρώτα τα κόμματα.. ίσως ανέβουμε την κλίμακα της διαφάνειας.-αντί να αναλώνονται σε λόγια. Αυτά τα έρημα λόγια μας φάγανε το κεφάλι και την πατήσαμε υποβαθμισμένοι.. και τα αγωνιώδη ερωτήματα των τίμιων πολιτών συνεχίζονται, αναζητώντας λύση με πράξεις και όχι με δανεικά.
Δεν αντέχει άλλο ο Έλληνας τα νέα σκληρά μέτρα της 3ης Μαρτίου. Θα τού στραγγίξουν τις τσέπες. Ένας ολόκληρος λαός να Καταδικαστεί; Δεν το πιστεύω. «Το κρίμα στο λαιμό τους».
Ας μη γελιόμαστε είμαστε για κλάματα…και καυτά!
Μια Σπίθα αν πεταχθεί από τις τόσες φωτιές πού άναψαν τα νέα φορολογικά μέτρα θα γίνουν Στάχτη τα όνειρά μας.
Όσο κι αν είμαστε εξασκημένοι στη «γαϊδουριά» έχουμε ένα στομάχι πού όταν πεινάει τρελαίνει. Και ό φτωχός ο πολύτεκνος, ο συνταξιούχος ο προνοιακός ΠΕΙΝΑΕΙ. Για αυτό Φωνάζετε δυνατά.
Στην οργή του Λαού θα απαντήσει η θεία οικονομία.
-Επιτέλους – Ξεσηκωθείτε - Αγωνιστείτε για μια νέα Ελλάδα.
Ξεστράτισε από τον δρόμο του Θεού.
Ν.Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ / ag...@gmail.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη