30 Απρ 2010

Δολοφόνος του Σπύρου Θεοδώρου ο Ουκρανός ληστής

Ακριβώς αυτός είναι ο τίτλος του ιντερνετικού zougla (εδώ).
Και σε ρωτάω ρε Μάκη: εσύ από την τηλεοπτική σου Ζούγκλα, μας έχεις πρήξει με τα αντιρατσιστικά σου. Χαϊδεύεις, χεσμένος από το φόβο φυσικά μη σου βάλουν καμιά βόμβα, όχι από "ιδεολογία", τους αντεξουσιαστές.
Κυρίαρχο αίτημα των αντεξουσιαστών όμως, είναι να μην αναγράφεται η εθνικότητα του δράστη, γιατί αυτό οδηγεί σε ρατιστική βία. Αλλά, στην πράξη...
την κοτσάρισες φάτσα κάρτα τη λέξη "Ουκρανός", γιατί ξέρεις ότι φέρνει επισκεψιμότητα.
Στην πράξη, δε θέλεις να χάσεις κανένα κλικ για το μαγαζάκι σου, αλλά από την τηλεόραση πουλάς δημοκρατία.
Και "δολοφόνος" και "Ουκρανός" και "ληστής" σε έναν τίτλο !
Και νομίζεις ότι οι αντεξουσιαστές τρώνε κουτόχορτο;

Ο κακοποιός που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 30χρονου αστυφύλακα Σπύρου Θεοδώρου, πριν από έναν χρόνο στην Κυψέλη, έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών χθες βράδυ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Ουκρανό ληστή, ο οποίος επιχείρησε μαζί με μία συνεργό του να ληστέψει το σούπερ μάρκετ Lidl, όντας εφοδιασμένος με όπλα και χειροβομβίδες.

Ο Ουκρανός ήταν παράλληλα και ο πρωταγωνιστής της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο αδελφός του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένα από τα όπλα που είχε στη κατοχή του χθες ο ληστής ήταν το CZ που είχαν κλέψει ο ίδιος και ο αδελφός του από τον 34χρονο Γιώργο Αναγνωστόπουλο, τον αστυφύλακα που ήταν μαζί με τον Σπύρο Θεοδώρου τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου 2009 στην Κυψέλη. Επίσης, στο αυτοκίνητο του δράστη και της συνεργάτιδός του βρέθηκε και το makarov με το οποίο δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο αστυνομικό της νεοσύστατης τότε ομάδας Δέλτα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη