8 Απρ 2010

Είναι Καραγκιόζηδες (εκτός από προδότες και λαμόγια)

Είναι Καραγκιόζηδες (εκτός από προδότες και λαμόγια)
Ανοησίες του αισχίστου είδους λέει ο ...Αβάπτιστος, κατά τον Χάρη Π.

του Σπύρου Χατζάρα

Στις 2 Απριλίου 2010, (την επομένη της πρωταπριλιάς) η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ είχε κύριο τίτλο, «Νέο μηχανισμό στήριξης χωρίς ΔΝΤ ζητεί τώρα ο Γιώργος από τον Ρόμπαϊ». Στο ρεπορτάζ ο Πάνος Σώκος έγραφε:
Ο Γ. Παπανδρέου, όπως έγραψε την Τετάρτη η «Ε» , κράτησε για πρώτη φορά στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης (30 Μαρτίου) σαφείς αποστάσεις από τη συμφωνία, λέγοντας: «Στο τραπέζι υπάρχουν και οι δικές μας προτάσεις, όπως και οι προτάσεις των σοσιαλιστών για έναν μηχανισμό στήριξης πιο αποτελεσματικό, πιο πρακτικό και πιο γρήγορο για τις δανειακές ανάγκες των χωρών. Η συζήτηση θα ανοίξει με την ομάδα εργασίας που προτάθηκε και υιοθέτησε ο πρόεδρος της Ε.Ε. βαν Ρόμπαϊ. Εκεί θα συμμετάσχουμε για να μπορέσουμε να προωθήσουμε μια πιο αποτελεσματική πρόταση».
Αυτό το ρεπορτάζ ήταν η βάση του διαβόητου πλέον τηλεγραφήματος του πρακτορείου MarketNews.

Μετά Παπαγάλοι και υπουργοί άρχισαν να ψάχνουν το ανύπαρκτο, «βαθύ λαρύγγι» της κυβέρνησης που ήταν ο ίδιος ο Παπανδρέου. Στις 6 Απριλίου Ο Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι «η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας ώστε να παρακαμφθεί η συνεισφορά του ΔΝΤ», διαψεύδοντας σχετική αναφορά του Market News International.
Δεν διέψευσε όμως ότι «σκεφτόταν να ζητήσει».
Οι Financial Times Deutschland γράφουν ότι «η είδηση της επαναδιαπραγμάτευσης ανέβασε τα ασφάλιστρα επικινδυνότητας στις 408 μονάδες και την απόδοση των ελληνικών ομολόγων δεκαετίας στο 7,02%. Πρώτη φορά ήταν τόσο ακριβά τα ασφάλιστρα από τότε που μπήκε η Ελλάδα στην ευρωζώνη.
Ο αντ’ αυτού Χάρης (Παμπούκης), σήμερα δήλωσε, πως «σε κάθε περίπτωση , είναι ανοησίες του αισχίστου είδους τα περί πρόθεσης της Αθήνας να ζητήσει την αναθεώρηση της Συμφωνίας Στήριξης», και διέψευσε την πρόθεση.
Τις «ανοησίες του αισχίστου είδους», τις είπε ο ίδιος ο Παπανδρέου, στο υπουργικό συμβούλιο στις 30 Μαρτίου. Μόνο που τότε, τα έλεγε προς το «εσωκομματικό ακροατήριο», σαν πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, για να τα γράψουν οι Παπαγάλοι και να τα διαβάσουν αλλά και να τα πιστέψουν, οι Πασόκοι ,με το ταριχευμένο μυαλό.
Και φυσικά ήταν ανοησίες. Κεντροαριστερές ανοησίες. Όπως το λεφτά υπάρχουν.
Μόνο, που οι υπουργοί, τις άκουσαν με σοβαρότητα.
Και τώρα κάνουν την τρελλή, διότι ο Δημόσιος βίος της Ελλάδας περιγράφεται από δυο ρήματα Το κλιέφτω, κλιέφτεις, κλιέφτει της εποχής του Σουρή και το γλείφτω, γλείφτεις, γλείφτει της μεταπολίτευσης.
Και γλείφοντας εξασφαλίζουν το κλέπτειν. Προμήθειες της Siemens, προμήθειες για τα υποβρύχια , προμήθειες για τα ναυπηγεία, προμήθειες από τα ομόλογα, προμήθειες για την αγορά ρεύματος. Προμήθειες παντού. Με προσωπικά συμβόλαια, της Οικογένειας. Και αυτοπρόσωπη παρουσία του αδελφόθεου.

Αλλά φροντίζουν τον διεφθαρμένο λαό και τους συνεργάτες τους.
Ληστές και έμποροι ναρκωτικών διορίζονται στο δημόσιο! (για ανθρωπιστικούς λόγους).

Το φιλολαϊκό ΠΑΣΟΚ , αφού έβγαλε τους εμπόρους ναρκωτικών από τις φυλακές έλυσε ένα ακόμα κοινωνικό πρόβλημα.
Όσοι «πελάτες», ήθελαν να διοριστούν στο Δημόσιο ή να μετέχουν σε διαγωνισμούς δικαιώθηκαν.
Καταδίκες για εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, και για κατοχή και χρήση ουσιών, δεν αποτελούν πρόβλημα πια . Σώθηκαν και όσοι τους ταλαιπωρούσαν κάτι παλιές απάτες, κάτι κλοπές και φοροδιαφυγή.
Ο «πράσινος σίφουνας» και το κεντροαριστερό Υπουργείο Διαφάνειας , έκανε το ποινικό τους μητρώο να αστράφτει ξανά !!
Απλώς με ένα προεδρικό διάταγμα.
Ο (social-ληστής)Υπουργός «αθωώνει» λωποδύτες, ώστε να μπορέσουν να διοριστούν στον δημόσιο τομέα , αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει απόφαση για «πάγωμα» των προσλήψεων (των τιμίων)!!!!!

Και βρήκαν (δικά μας) λεφτά για να στείλουν το λαθρομεταναστόπουλο για νοσηλεία στο εξωτερικό αλλά για το ελληνάκι που πεθαίνει από Καρκίνο την Μαρία Κ. δεν βρίσκουν.
Είναι Καραγκιόζηδες (εκτός από προδότες και λαμόγια)

http://deltio11.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη