19 Απρ 2010

Ο Μαζιώτης, η Σταχτοπούτα και οι κολοκύθες του Χρυσοχοΐδη

Άρθρο του www.newstrap.gr
Γράφει ο Μάνος Τσαγκαράκης

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο αρχηγός, συντονιστής, ιδεολογικός καθοδηγητής και...

επιχειρησιακός βραχίονας της υπ' αριθμόν ένα οργάνωσης του αντάρτικου πόλης στην Ελλάδα, ήταν ο Νίκος Μαζιώτης;

Αν πιστέψουμε τον Μ. Χρυσοχοΐδη και τον «Οικονόμου στη θέση του Οικονόμου» Θ. Κοκαλάκη, έτσι είναι... Και κανείς (μα, κανείς βρε παιδί μου;) δεν σκέφτηκε να ρωτήσει το εξής απλό:
«Δηλαδή, ρε φωστήρες, αυτός που ψάχνατε από το 2003 και δεν θα τον βρίσκατε αν δεν έπεφτε (έστω και νεκρός) στα χέρια σας ο Λάμπρος Φούντας, είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε αφήσει την... «ταυτότητά» του πάνω στη βόμβα στο υπουργείο Βιομηχανίας το 1997; Αυτός που εσείς χαρακτηρίζατε «συνήθη ύποπτο»; Αυτός που «φωτογραφίζατε» ανεπισήμως, χρόνια, τώρα, ως αυτό που τώρα μας λέτε με κάθε επισημότητα ότι ήταν;».
Αν όντως είναι έτσι, τότε σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δώσατε την ευκαιρία σε μια ομάδα που κάθε άλλο παρά την οργάνωση και την σοβαρότητα της 17Ν είχε, να προσπαθήσει να τη μιμηθεί... Γιατί αφήσατε να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, κυρίως αστυνομικών τους οποίους –όπως φαίνεται- θεωρείτε «αναλώσιμους»!
Γιατί αφήσατε να χαθεί η ζωή ενός 15χρονου Αφγανόπουλου που άφησε πίσω του τον πραγματικό τρόμο, για να ζήσει ήρεμα σε μια χώρα που πίστευε ότι ήταν ειρηνική, έστω και αν χρειαζόταν να ψάχνει στα ελληνικά σκουπίδια , για να χορτάσει την πείνα του!
«ΑΝ» είναι έτσι...

η συνέχεια στο newstrap.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη