21 Απρ 2010

Πτήση τρόμου για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ένα μικρό πανικό μέσα σε αεροσκάφος έζησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Πριν από λίγες ημέρες κατέβαινε με την πρωινή πτήση της ΑEGEAN από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, αφού ζει μονίμως στην πρώτη και εργάζεται μονίμως στην δεύτερη.
Όταν λοιπόν το αεροσκάφος άρχισε να τροχοδρομεί και να αναπτύσσει ταχύτητα για να απογειωθεί, ένας επιβάτης...

(ο γνωστός Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Τάκης Π.) ξέσπασε σε κραυγές.

Φωνάζοντας πολύ δυνατά και εντελώς έντρομος καλούσε το πλήρωμα να σταματήσει την απογείωση γιατί έβλεπε την πόρτα του αποθηκευτικού χώρου του αεροσκάφους ανοικτή!!! Οι δυνατές φωνές του έκαναν πολλούς επιβάτες του αεροσκάφους να πανικοβληθούν. Τρεις γυναίκες επιχείρησαν να σηκωθούν από τις θέσεις τους και στριγγλίζοντας «βοήθεια» καλούσαν τις αεροσυνοδούς.

Η επικεφαλής τους έντρομη και αυτή ζήτησε από τον κυβερνήτη να σταματήσει την απογείωση. Αυτός αρνήθηκε για κάποια δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα η προϊσταμένη του πληρώματος καμπίνας να του επισημάνει ότι στους επιβάτες επικρατεί πανικός!

Με αστραπιαίους χειρισμούς ο πιλότος μείωσε ταχύτητα και σταμάτησε την απογείωση, οδηγώντας το αεροσκάφος στην άκρη του διαδρόμου. Η Χατζηβασιλείου έμοιαζε ατάραχη στις θέσεις του μπίζνες κλας. Μόνος ένας βαθύς αναστεναγμός βγήκε από τα στήθη της. Το μυστήριο διαλευκάνθηκε αμέσως.

Η προϊσταμένη καμπίνας εξήγησε στους επιβάτες ότι αυτό που έβλεπε ο κ. Τάκης ήταν απλώς το κάλυμμα των τροχών και όχι κάποια πόρτα, το οποίο κλείνει στον αέρα και αφού μετακινηθεί το σύστημα τροχοπέδησης. Η πτήση έφτασε χωρίς κανένα άλλο παρατράγουδο στην Αθήνα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη