1 Απρ 2010

Μεθυσμένος γιατρός στη Βέροια, τρακάρει ΙΧ

Το τι κατάσταση επικρατεί στο νοσοκομείο Βέροιας, είναι γνωστό και δυστυχώς, γίναμε θέμα Πανελλήνια. Όχι μόνον μια φορά. Και λές, δεν μπορεί. Θα στρώσει. Αμ δε!
Θέλουμε κάποιος να διαψεύσει το παρακάτω:

Πριν δυο μέρες, πολίτες παίρνουν το 100 για να πάνε στο νοσοκομείο. Ένας με το αμάξι του που προσπαθούσε να ξεπαρκάρει, χτύπησε το πίσω αμάξι, το μπροστά, το παραπέρα. Ήρθαν τα όργανα. Ο «κύριος» τύφλα. Μα τύφλα. Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Τον πήρανε μέσα, του βάλανε ορό και ξάπλα σε ένα κρεβάτι. Έβγαζε τον ορό, λέγοντας ότι δεν υπάρχει θέμα. Έλεγε και τι δεν έλεγε.

Ποιος ήταν ο «κύριος»; Ήταν γυναικολόγος του νοσοκομείου Βέροιας, και έφευγε από το νοσοκομείο, παραπατώντας. Οι πολίτες έβλεπαν το όλο γεγονός και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο γυναικολόγος αυτός να εξέταζε ασθενείς μέσα; Δηλαδή την απομένη ημέρα θα εξέταζε; Δηλαδή ξέρουν οι συνάδελφοί του ή οι διοικούντες ότι, είναι μεν σουρωμένος άλλά όχι ντίρλα τελείως ώστε μπορεί να ξεγεννήσει μια γυναίκα; Δηλαδή η βάρδιά του ήταν να αδειάζει μπουκάλια ενώ στους θαλάμους υπήρχαν ασθενείς; Δηλαδή κανένας δεν είδε ποτέ τίποτε; Δηλαδή είναι κρίμα να τον «καρφώσουμε» και δεν είναι κρίμα οι γυναίκες και τα παιδιά; Συναδερφική αλληλεγγύη ή εγκληματική αδιαφορία; Ο νέος, από σήμερα, διοικητής του νοσοκομείου, θα διαψεύσει τα παραπάνω; Για τον παλιό, ας μη μιλήσουμε καθόλου καλύτερα.
ΠΗΓΗ: http://laikoyra.blogspot.com/2010/04/blog-post_01.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη