23 Απρ 2010

Κωλοαλβανοί, Κωλότουρκοι

Όχι, μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, ξέρετε καλά ότι αγαπούμε τους γείτονές μας, με αυτούς ζούμε και μακριά από μας οι εθνικισμοί και οι ακρότητες.
Άλλο θέλω να πω, αναγνώστη μου:

Σε συνέχεια του άρθρου με τίτλο "Κωλοέλληνες" του μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) Στέλιου Κούλογλου και ιδιοκτήτη του μπλογκ tvxs, το οποίο έλαβε επί Καραμανλή, την περισσότερη κρατική διαφήμιση, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Για την ακρίβεια προεκλογικά ήταν "τίγκα" σε κρατική διαφήμιση. Τα σχετικά screenshots υπάρχουν.

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ LIFO
Κωλοέλληνες.
Η αθώωση των βιαστών της μαθήτριας στην Αμάρυνθο αποδεικνύει ξανά τη ρατσιστική παθογένεια των Ελλήνων.

Τα είπαν το πρωί, οι αναγνώστες του taxalia, δεν έχω να προσθέσω κάτι επί του άρθρου.
Εκτός από ένα σχόλιο που είδα στο adiavroxoi blog:


Μας κατηγορούσαν (όλους μαζί, τσουβαλιαστά) τους Έλληνες ως ρατσιστές επειδή κατηγορήθηκαν οι νεαροί ότι βίασαν μια κοπέλα. Τώρα κατηγορούμεθα εκ νέου επειδή αθωώθηκαν!!! Δεν γίνεται να ισχύουν και τα δύο. Αν έγινε ο βιασμός να φυλακιστούν ισόβια. Αλλά το δικαστήριο είπε ότι δεν έγινε βιασμός. Να πιστέψω το δικαστήριο ή τον Κούλογλου; Που είναι τα στοιχεία του; Αν έχει γιατί δεν κατέθεσε ως μάρτυρας; Θεωρώ ότι είναι ένα κείμενο εμπάθειας και όχι προϊόν ρεπορτάζ.

Kαι τώρα πάμε στον τίτλο μας:

Έχω επανηλλημμένα γράψει και τονίσει την απέχθειά μου σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία που συμβαίνει στην Ελλάδα: την αμοιβή όσων υβρίζουν αυτή τη χώρα και τους κατοίκους της.

Το παράδοξο της Ελλάδας:
Όποιος βρίζει την Ελλάδα, παίρνει κρατική θέση κι όποιος παίρνει κρατική θέση, βρίζει την Ελλάδα!

Θα έγραφε ποτέ, ένας Τούρκος μεγαλοδημοσιογράφος, μέλος του Δ.Σ. του TRT, να άρθρο με τίτλο "Κωλότουρκοι"; Τσουβαλιάζοντας όλους τους Τούρκους ως ρατσιστές, γενικεύοντας φασιστικά; Φαντάζεστε τον Αλί Μπιράντ να γράφει τέτοια;

Θα μπορούσε ένας Αλβανός δημοσιογράφος, μέλος του Δ.Σ. της Αλβανικής κρατικής τηλεόρασης, να γράψει ένα άρθρο με τίτλο "Κωλοαλβανοί";

Τι θα έλεγε ο Κούλογλου, αν γράφαμε ένα άρθρο με τίτλο Κωλοαλβανοί π.χ. και αναφερόμασταν όντως στους συμπαθείς και αγαπητούς γείτονές μας; Μέχρι και στους New York Times θα αρθρογραφούσαν εναντίον του ταχαλια. Τώρα το Κωλοέλληνες περιμένει να περάσει απαρατήρητο;

Επιμύθιο προς προοδευτικούς αναγνώστες:

Σκεφτείτε με πόση φόρα μπήκατε σε αυτό το άρθρο για να βρίσετε το TaXalia, ως ρατσιστικό, βλέποντας σε κάποια μηχανή αναζήτησης, τον τίτλο μας "Κωλοαλβανοί, Κωλότουρκοι".

Γιατί δεν κάνετε το ίδιο με τον τίτλο "Κωλοέλληνες";

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη