21 Απρ 2010

Συγνώμη Ψωμιάδη σε Σπυριδάκη

Επιστολή με την οποία ζητά αντρίκεια, συγνώμη από τον Μ.Σπυριδάκη, έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Δεν ζητά συγνώμη από τον Μπίκο, ο οποίος αποκάλεσε τον αδερφό του Ψωμιάδη, Διονύση "για γέλια", πράγμα που οδήγησε στον πόλεμο.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αγαπητέ φίλε Μιχάλη,
Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου έναντι του προσώπου σου, στη διάρκεια του χθεσινού νομαρχιακού συμβουλίου.
Στα τριάντα χρόνια της πολιτικής μου παρουσίας, προέχει πάντοτε το ανθρώπινο στοιχείο από τα πολιτικές και κομματικές διαφορές. Γνωρίζεις καλά ότι σέβομαι και τιμώ το νομαρχιακό συμβούλιο, σέβομαι και τιμώ τη δική σου παρουσία και τους αγώνες της παράταξης του ΚΚΕ. Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι όλοι είμαστε άνθρωποι και έχουμε τις ευαισθησίες μας και τα όριά μας. Και χθες, συγκεκριμένος νομαρχιακός σύμβουλος άγγιξε τα όριά μου.
Έχω δεχθεί κριτική, πολύ σκληρή και πολλές φορές στο παρελθόν, και τη δέχομαι ευχαρίστως όταν είναι καλόπιστη, όμως δεν μπορώ να ανεχθώ τις ύβρεις και τις συκοφαντίες οι οποίες εκπορεύονται από συγκεκριμένα πρόσωπα και μάλιστα συστηματικά τα τελευταία χρόνια, πολύ δε περισσότερο όταν αγγίζουν την οικογένειά μου.
Φιλικά,
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης
Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη