ΕΠΕΙΓΟΝ: Τα Σκόπια σε κατάσταση πολέμου

29 Απρ 2010

 • Όπλα και κοσοβάροι αντάρτες εντοπίστηκαν στα Σκόπια!
 • Σύγκρουση ανταρτών με αστυνομικές δυνάμεις και έναν νεκρό
 • Η μπαρουταποθήκη των Βαλκανίων έτοιμη να εκραγεί και να σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στην Ευρώπη...
Σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας κήρυξε ο Νίκολα Γκρούεφσκι το κρατίδιο των Σκοπίων, αναμένοντας ανά πάσα στιγμή σοβαρή στρατιωτική παρέμβαση Κοσοβάρων Αλβανών εντός του Σκοπιανού εδάφους.
Σύμφωνα με πληροφορία ανώτατου στελέχους της κρατικής μηχανής των Σκοπίων, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση συναγερμού και απόλυτης ετοιμότητας ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και έχει απαγορευτεί η μετακίνηση σε όλους τους κρατικούς λειτουργούς μεσαίου και υψηλού βαθμού.
Συγκεκριμένα, έχει απαγορευτεί ακόμη και η μετακίνηση εκτός πόλης (στα περίχωρα) της πόλης των Σκοπίων, όλων των κρατικών λειτουργών, κάθε βαθμίδας.
Τί συνέβη όμως και η κυβέρνηση Γκρούεφσκι προχώρησε σε αυτά τα μέτρα ασφαλείας;
Σύμφωνα με μήνυμα που στάλθηκε μέσα από το κρατίδιο των Σκοπίων και από ανώτατο στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού:

Η συνέχεια εδώ
Share

5 σχόλια:

 1. Να συμπληρώσω ότι μίλησα τηλεφωνικά προ ολίγου με ανθρώπους μου στα Σκόπια και μου είπαν, ότι απαγορεύτηκε η έξοδος σε ξένους (!!!).
  Περίεργα πράγματα, που δεν τα διασταύρωσα, γιατί υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, όπως όταν γίνεται σεισμός κι ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να είστε σίγουροι ότι όλα ανοίκουν στο σχέδιο. Σίγουρα τα κάνουν αυτά, για να αναγκαστεί η κοινή γνώμη σε όλο τον κόσμο να λέει ότι εξετίας της Ελλάδος θα καταστραφεί το κράτος.
  Οπότε όλοι θα στρέψουν τα μάτια τους στην Ελληνική κυβέρνιση και θα πιέσουν όσο μπορούνε για να τους αναγνωρίσει η Ελλάδα ως Μακεδόνες.

  Πρέπει όλοι Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδος να μην επιτρέωουμε την Ελληνικη κυβέρνιση να δεχτεί καμία πίεση!!!! Όλα κόλπα είναι !!!!!!
  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.
  ΧΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κόλπο για αναγνώριση τους ως "Μακεδονία" από την Ελλάδα για χάρη της ειρήνης και της ευημερίας.
  Η κυβέρνηση πια χαρίζει το όνομα χωρίς προσδιορισμούς. Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να ξέρετε πάντως ότι οι αλβανοί που είναι το 40% του πλυθησμού αν δεν κάνω λάθος τον σκοπίων και έχουν και κόμμα στην βουλή τους, είχαν προειδοποιήσει τον γκρουέφσκι ότι αν δεν βρει λύση άμεσα με την Ελλάδα στο όνομα και συνεχίσει αυτή την στάση τότε θα εξεγερθούν.Βλέπετε οι αλβανοί χέστηκαν πως θα λέγονται τα σκόπια αυτοί τα προνόμια από την ένωση με την ευρώπη θέλουνε.Αμην παναγια μου και αυτό είναι κάτι που είχα ακούσει πριν 1 χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη