7 Απρ 2010

Θεσσαλονίκη: Έκθεση Βιβλίου και SUMMER HOLIDAYS 2010

Η 7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου 2010 θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Απριλίου στις 19:00.
Το πρωί της Πέμπτης 22 Απριλίου η Παιδική Γωνιά θα είναι ανοιχτή αποκλειστικά για τα σχολεία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ) πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Helexpo και αναπτύσσεται στα περίπτερα 13 και 15.
(Προσοχή: μην συγχέετε την Έκθεση Βιβλίου, με το Φεστιβάλ Βιβλίου, που γίνεται στην παραλία Λευκού Πύργου).
Η 4η SUMMER HOLIDAYS EXPO 2010, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, στο...

Περίπτερο 14, από 22 έως 25 Απριλίου. Θα διοργανωθεί μέσα στον εκθετήριο χώρο και παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, γεγονός που συμβάλει καθοριστικά στην ακόμη πιο αυξημένη συμμετοχή επισκεπτών κατά την διάρκεια των εργασιών της.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχή διοργάνωση, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό, να συναντηθεί άμεσα με την τουριστική επιχείρηση, αναζητώντας ενδιαφέρουσες προτάσεις και ελκυστικά πακέτα προσφορών για τις καλοκαιρινές διακοπές του, και μάλιστα στην καταλληλότερη χρονική περίοδο, όπου ο έγκαιρος προγραμματισμός των καλοκαιρινών διακοπών είναι πια γεγονός.

Με την γλώσσα των αριθμών και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων διοργανώσεων, οι τουριστικές επιχειρήσεις βγήκαν πολλαπλά ωφελημένες από τη συμμετοχή τους στη SUMMER HOLIDAYS EXPO, αφού αξιοποίησαν αποτελεσματικά τη μοναδική δυνατότητα που τους δόθηκε για άμεσες πωλήσεις και καινούριες δουλειές. Εξ ίσου όμως ωφελημένο βγήκε και το καταναλωτικό κοινό που είχε τη δυνατότητα μέσα από μια ποικιλομορφία προσφορών και προτάσεων, να αναζητήσει την πλέον συμφέρουσα και απόλυτα προσαρμοσμένη στις δυνατότητες και τις ανάγκες του λύση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη