27 Μαΐ 2010

Μάστιγα το λαθρεμπόριο στην Θεσσαλονίκη

Μάστιγα έχει γίνει το λαθρεμπόριο στο κέντρο της πόλης μας, από διάφορους αλλοδαπούς όπου ανενόχλητοι από κάθε αρχή αυτού του τόπου, πωλούν κάθε λογής "μαϊμούδες"...

αντικείμενα όπως ρολόγια, τσάντες, πορτοφόλια κ.λ.π δήθεν "επώνυμα" (αχ !! Έλληνα ας με λένε προεδρίνα και ας πεθαίνω από την πείνα) μπρόστα από τις βιτρίνες καταστηματαρχών που κατ' άλλα καλούνται να πληρώσουν και την κρίση και το "μάρμαρο" από τα κλεμμένα.
Μάταιες οι εκκλήσεις και η καταγγελίες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στον Δήμο στην Αστυνομία και σε διαφόρους φορείς για το αυτονόητο, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες, μα και σε όλους αυτούς που τελούν σωρεία παρανομιών (φοροδιαφυγή, εξαπάτηση, πλαστά ή μη πιστοποιημένα προϊόντα κ.λ.π).
Απορώ... θα τόλμηση το ΣΔΟΕ να μπει στα μαγαζία αυτών των επαγγελματιών για έλεχγο όταν μπροστά στα μάτια τους μη πώ και στα πόδια τους, υπάρχει "καραμπινάτη" κομπίνα και φοροδιαφυγή. Επιτέλους ας σταματήσει η κοροϊδία και ας μας πουν, ότι σε αυτή την χώρα εάν είσαι "μαύρος" φορολογικά δεν σε ακουμπάει κανένα ΔΝΤ.
http://popolaros-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη