31 Μαΐ 2010

Ποιά είναι τελικά η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για τα "φρουτάκια":

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
Με προβληματίζει ιδιαίτερα η ευκολία με την οποία το ΛΑΟΣ αλλάζει προτεραιότητες. Και εξηγούμαι:
Τον Νοέμβριο του 2008 είχα στείλει μια επιστολή προς όλους τους Έλληνες Βουλευτές εκφράζοντας την ανησυχία μου για τα σχέδια της ΝΔ τότε να επαναφέρουν τα φρουτάκια. Εξηγούσα ότι τα φαινόμενα εξάρτησης που...

παρατηρήθηκαν στην Ισπανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες θα ήταν εντονότερα στην Ελλάδα και παρακαλούσα να προσπαθήσουν να μην περάσει αυτό το μέτρο. Μεταξύ άλλων ανταποκρίθηκαν - και μάλιστα από τους πρώτους - οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Πλεύρης και Γεωργιάδης οι οποίοι στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή στις 25.11.08 έλεγαν:
" Η εγκατάσταση των «κουλοχέρηδων» κάτω από τη πόρτα των σπιτιών μας ισοδυναμεί με έγκλημα ανάλογο της απελευθέρωσης των σκληρών ναρκωτικών χάριν κρατικών εσόδων. Ο μέσος Έλληνας βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, αναζητώντας τρόπους να αυξήσει το ελλιπές του εισόδημα. Τα φρουτάκια δίνουν ένα ψευδές «δικαίωμα στο όνειρο», υπόσχοντας έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο πλουτισμού."
Πάρα πολύ ωραία αλλά τον Φλεβάρη του 2010 είναι ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Βορίδης που κάνει ερώτηση υπέρ των κουλοχέρηδων, δίνοντας την δυνατότητα στον Υπουργό Οικονομικών να ξεκινήσει την μετατροπή της χώρας σε απέραντο καζίνο.
Τώρα που επίσημα η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας θα είναι ο τζόγος, οι ίδιοι βουλευτές κ.κ. Πλεύρης και Γεωργιάδης που τότε έλεγαν ότι τα φρουτάκια είναι σαν τα σκληρά ναρκωτικά τώρα ρωτάνε "Για ποιο λόγο η κυβέρνηση κάνει εισαγωγή των μηχανών VLT αντί να χρησιμοποιήσει τις μηχανές τύπου AWP?". Και συνεχίζουν: "η δε άνθιση μικρών και μεγάλων βιοτεχνιών θα λάβει χώρα, αφού το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εις θέση να το κατασκευάσουν Έλληνες κατασκευαστές."
Το πρόβλημα λοιπόν για το ΛΑΟΣ είναι αν θα είναι ελληνικά η ξενόφερτα τα "σκληρά ναρκωτικά"? Να κάνω άλλα σχόλια δεν θέλω, τα αφήνω σε εσάς. Απλά η πολιτική απαιτεί και μια συνέπεια στις θέσεις που εκφράζονται.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη