20 Μαΐ 2010

Φούμαρα οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης ότι διαπραγματεύθηκε με το ΔΝΤ για τον ιδιωτικό τομέα


Εκπρόσωπος ΔΝΤ: δεν ζητήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση καμιά περικοπή στον ιδιωτικό τομέα

Θέλουν να μας τρελάνουν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εκτός από το να μας εξοντώσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς η διφορούμενη στάση που κρατούν οι τεχνοκράτες της Ουάσιγκτον, οι οποίοι ανάλογα με τα φεγγάρια τους μιλούν για νέα μέτρα και περικοπές στον ιδιωτικό τομέα.

Πριν λίγες ημέρες ο Ντ. Στρος Καν έλεγε ότι...


η ελληνική οικονομία δεν είναι ανταγωνιστική διότι το μισθολογικό κόστος είναι υψηλό. Άρα άφηνε να εννοηθεί ότι πρέπει να πέσει ψαλίδι στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.Σήμερα, όμως, η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Καρολάιν Ατκινσον, έλεγε εκπροσωπώντας τον κ. Καν ότι δεν ζητήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση καμιά περικοπή στον ιδιωτικό τομέα και καταλαβαίνουν γιατί δεν πρέπει να γίνει αυτό.


ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.imf.org/external/mmedia/view.aspx?vid=86896084001
Πέρα όμως από τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις και το σκοτσέζικο ντους που μας κάνουν, αποκαλύπτεται από τη σημερινή ανακοίνωση ότι είναι φούμαρα όσα λέει η κυβέρνηση ότι δήθεν διαπραγματεύτηκε σκληρά με το κλιμάκιο του ΔΝΤ για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα. Αφού δεν τους ζητήθηκε ποτέ καμιά περικοπή τι είδους διαπραγμάτευση έκαναν; Με τον εαυτό τους; Ή μήπως πούλησε η κυβέρνηση εκδούλευση στον κόσμο;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη