12 Μαΐ 2010

Νάκης Λαδόπουλος: ψευδείς οι καταγγελίες Ζιγκερίδη

Ο «υποψήφιος», κατά τα λεγόμενά του, Δήμαρχος Νεάπολης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Δημήτρης Ζιγκερίδης, όπως και το 2002 και το 2006, συνεχίζει να παραπληροφορεί, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει εντυπώσεις που θα...

αποδεικνύουν την «ύπαρξη» και τη λειτουργία του.
Στην προσπάθειά του αυτή δημοσιεύει σήμερα στο blog σας (εδώ), επιστολή, η οποία έχει απαντηθεί κατ’ επανάληψη τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Προς ενημέρωση του κόσμου και αποκατάσταση της αλήθειας, ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε πολίτη, οι δε δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν με μία απλή επίσκεψη στο Γραφείου Δημοτικού Συμβουλίου να παραλάβουν οποιαδήποτε ή ΟΛΕΣ τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που τον ενδιαφέρουν. Επιπλέον, από 1-1-2009 έως και σήμερα ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αναρτημένες στο site του Δήμου Νεάπολης http://www.neapoli.gr/.
Αυτός είναι και ο λόγος που μετά την ενημέρωση που έγινε στην Εισαγγελία αλλά και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι αιτήσεις τέθηκαν στο αρχείο.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η ανεκτικότητά μου στην παραπληροφόρηση και τη συκοφαντία και η ανοχή που επέδειξα στο πρόσωπό του, την οποία εξέλαβε ως αδυναμία, εξαντλήθηκαν και με ανάγκασαν να καταθέσω μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του, οι οποίες εκδικάζονται τους προσεχείς μήνες.
Ναθαναήλ Λαδόπουλος
Δήμαρχος Νεάπολης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη