28 Μαΐ 2010

Κυκλοφορεί αύριο ο "Γαύρος". Θα έχει αποκαλυπτική συνέντευξη Θεοδωρίδη;

Είναι η εφημερίδα στην οποία αναφέρεται ο Θεοδωρίδης, στο περίφημο ηχητικό, των δήθεν "αποκαλύψεων", που κάποιοι ...διέρρευσαν έντεχνα. Σας είπαμε να μη τσιμπάτε πιό εύκολα κι από χάνο και να καταλαβαίνετε τα...
διαφημιστικά τρικ, που πλημμυρίζουν το ιντερνετ, εκεί εσείς! "μας κρύβετε την αλήθεια", "μας κοροιδεύετε" μας γράφατε χθες
....Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους! Ξεχωρίστε το δόλωμα, από το φαγητό!
Όποιος κυκλοφορεί μια εφημερίδα, πετάει και κάτι "αποκαλυπτικό" δυό μέρες πριν, για να δημιουργήσει ντόρο. Σασιρμά, που λέμε και στη Σαλονίκη. Μάθετε να τον ξεχωρίζετε και μην "τρώτε παπά". Γέμισε ο τόπος παπατζήδες. Και ζούμε "στην εποχή των κραυγών".
Τώρα παλι, αν σας αρέσει το κουτόχορτο, οι κραυγές, τα παραμύθια της χαλιμάς κι άλλα χαριτωμένα, ε, δικαίωμά σας! Γεμάτο το internet από μυθομανείς παπατζήδες.
....
Με μότο «Πολύ περισσότερο από μια αθλητική εφημερίδα» από το Σάββατο 29 Μάιου στα περίπτερα θα κυκλοφορεί η νέα αθλητική εφημερίδα «ερυθρόλευκων» αποχρώσεων «Ο Γαύρος». Εκδότης του νέου εγχειρήματος στο χώρο του Τύπου είναι ο Αντώνης Πίκουλας («Αξία») και την γενική διεύθυνση θα έχει ο Κώστας Καραπαπάς.
Από κει και πέρα στο δυναμικό της εφημερίδας θα είναι γνωστοί και έμπειροι συνάδελφοι όπως ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, ο Διονύσης Βερβελές, ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης, ο Νίκος Κώτσης, ο Παναγιώτης Μπογιατζής, ο Γιάννης Δάρρας, ο Μηνάς Τσαμόπουλος, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο Γιώργος Στασινόπουλος, ο Νίκος Γαβαλάς, ο Νίκος Σταματέλος,ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Γιώργος Μπιτσικώκος, ο Χρήστος Σταθόπουλος, ο Γιώργος Φωτεινόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μελάγιες, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο Θωμάς Γεωργίου, ο Κώστας Τσιαγκίδης, η Ολίβια Νικολούδη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Θεόφιλος Τυριντζής, η Ασπασία Βελονάκη.
Η νέα αθλητική εφημερίδα (ζωή να έχουν οι καθημερινές αθλητικές φτάνουν πλέον στην Αθήνα τις 12!) θα έχει ένθετα για το στοίχημα, θα έχει έκδοση life style τις Κυριακές, ενώ φυσικά θα υπάρχει και χώρος για τους οργανωμένους και την Θύρα 7.
Ο Κώστας Καραπαπάς στο blog του αναφέρεται στο νέο ξεκίνημα επισημαίνοντας: «Μετά από ξενύχτια με. νόημα, δουλειά χωρίς σταματημό και όνειρα που έγιναν χαρτί και μπορούμε να τα κρατάμε, μετράμε πλέον τις. ώρες αντίστροφα, μέχρι να βρεθούμε κοντά σας στα περίπτερα.
"Ο "ΓΑΥΡΟΣ" γεννιέται και το πρώτο του κλάμα θα είναι βρυχηθμός, όπως ταιριάζει σε ένα λιοντάρι από το Λιμάνι του Πειραιά... Έχουμε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και ένα μειονέκτημα σε αυτό το ξεκίνημα... Το πλεονέκτημα είναι ότι είμαστε κάποιοι από εσάς. Είμαστε ΓΑΥΡΟΙ. Είμαστε Ολυμπιακοί. ΓΑΥΡΟΙ που η μοίρα τους έβαλε στα ΜΜΕ, αλλά την ταυτότητα, την κομματική του ποδοσφαίρου, ουδέποτε την κατέθεσαν.
Το μειονέκτημα μας είναι ότι ξέρουμε ότι θα είστε αυστηροί μαζί μας. Γιατί ακριβώς είστε Ολυμπιακοί. Και δεν σας αρέσει η παραμύθα. Απλά.Είναι πολλά όμως αυτά που τρέχουν στην ομάδα και δεν είμαστε τώρα για λόγια και προλόγους! Αρχίζει η μάχη λοιπόν. Ασπίδες ψηλά.
Όσο για μας; Στην εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" και στο gavros.gr; Θα τη δώσουμε τη μάχη για αυτά που γουστάρουμε και για αυτά που ζούμε. Διότι μας αρέσει η αλήθεια και αγαπάμε τον Ολυμπιακό. Απλά πράγματα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη