31 Μαΐ 2010

Νέα Γεν.Διευθύντρια στην "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε."

Αποτέλεσμα της Επιτροπής Αξιολόγησης η επιλογή Γενικού Διευθυντή της Κτηματολόγιο ΑΕ, λέει το Υπ.Περιβάλλοντος, δεν αναμίχθηκε η Τίνα Μπιρμπίλη:

Η επιλογή και πρόσληψη της Γενικής Διευθυντού της "Κτηματολόγιο Α.Ε." έγινε μετά από προκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος και μετά από αξιολόγηση των υποψήφιων από την ορισμένη Επιτροπή Αξιολόγησης, διευκρινίζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Κτηματολόγιο ΑΕ (υπ.αριθ. 407/18.02.2010) εγκρίθηκε η προκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή και ακολούθως υπέβαλαν αίτηση 24 υποψήφιοι. Η ορισμένη από την Κτηματολόγιο τριμελής Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούνταν από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Απ. Αρβανίτη και τα μέλη του δ.σ. της "Κτηματολόγιο Α.Ε.", Ι.Σαβαλάνο και Ι.Μπέκο. Η Επιτροπή εξέτασε τα βιογραφικά τους σημειώματα, αξιολόγησε τις υποψηφιότητες και κάλεσε τους δέκα επικρατέστερους για προσωπική συνέντευξη.



Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης και τη συνολική παρουσία των υποψήφιων, έκρινε ομόφωνα ως καταλληλότερη για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή την κα Μαριλένα Καρτελιά. Η κυρία Καρτελιά διαθέτει σημαντική μακρόχρονη εμπειρία σε υπεύθυνες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, κατέχει σχετικό μεταπτυχιακό δίπλωμα και η συνολική της παρουσία στη διαδικασία της συνέντευξης κατέδειξε ότι είχε μελετήσει σε βάθος της διοικητικές διαδικασίες της “Κτηματολόγιο ΑΕ”, καθώς διατύπωσε ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις προοπτικές της εταιρίας, σύμφωνα με τα πρακτικά της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Συνεπώς η επιλογή και τοποθέτηση της κυρίας Καρτελιά έγινε αποκλειστικά και μόνο με βάση τις εσωτερικές διαδικασίες της "Κτηματολόγιο Α.Ε.". Σχετικά με ανακριβείς φήμες, που έχουν ως στόχο τη "δημιουργία εντυπώσεων", και προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζεται, επίσης, ότι η Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Τίνα Μπιρμπίλη δεν γνωρίζει ούτε έχει ποτέ συναντήσει την κυρία Καρτελιά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη