29 Μαΐ 2010

Βρε τι αφηρημένοι είστε… ξεχάσατε να γράψετε για τον Μαντέλη!

Διαβάζουμε στο olympia

Που ειν’ ο Μαντέλης; Οεο;

Έτσι παίζεται το παιχνίδι από τους βαρώνους.
Η πρώτη φορά στη μεταπολίτευση που υπουργός παραδέχτηκε τον χρηματισμό του στην υπόθεση της μέγιστης ληστείας δημοσίου χρήματος, αλλά στο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας μεσουρανεί η υποτιθέμενη “συναίνεση” Παπανδρέου – Σαμαρά.
Ενώ οι …αποκαλύψεις συνεχίζονται μιλώντας για “έγγραφο – βόμβα” για μίζα σε υπουργό της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα το γιατί αυτό το έγγραφο δεν δόθηκε κανονικά στην εξεταστική αλλά μόνο στον πρόεδρο, άλλου παπά ευαγγέλιο.Ακριβώς δίπλα, τα σπίτια του Βρούτση, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ήταν …εφοριακός (Γιάννη, αν υποψιαστώ ότι αυτός ήταν ο λόγος που έκανες την πάπια για το Νάξιο, μη σου πω τι θα γίνει…). Πιθανόν τώρα και αυτός να είναι βαρίδι. Βάζω στοίχημα ότι μόνο θετικά σχόλια θα είχε πει για την διαγραφή Ρουσόπουλου – Βουλγαράκη, όπως άλλωστε ο Μαρκόπουλος, ο Παναγιωτόπουλος και άλλοι αδιάφθοροι.
Ακολουθεί η “αποκάλυψη”για το σπίτι του Τσοχατζόπουλου που δεν είναι του Τσοχατζόπουλου, έπειτα η απαραίτητη αγιογραφία στην Άντζελα που δεν ήξερε ότι ο Τόλης χρώσταγε στην εφορία ενώ έκαναν κοινή δήλωση. Προφανώς, την φορολογική ενημερότητα για τις συμμετοχές της σε εταιρεία την έφερνε ο κερδώος Ερμής. Ίσως λόγω συναισθηματισμού του εκδότη αφού το ποσό των 5,5 εκατομυρίων Ευρώ του γεννά γλυκούς συνειρμούς.
Που είσαι Μάκη να ουρλιάξεις για τον Κλαδά, το ΣΔΟΕ, τον Κουκοδήμο και τον Λασκαρίδη…
Ακολουθούν τα σπίτια του Σιούφα στο Κολωνάκι (βαρίδι και αυτός), ενώ τα σπίτια του Παναγιωτόπουλου στο Κολωνάκι δεν αναφέρονται λόγο βάρους προφανώς. Ελαφρύς ο Πανάρας για βαρίδι.
Α, και κάπου στη γωνία αναφέρεται κάτι για κάποιον Μαντέλη.
Ελληνική δημοκρατία, 2010. Της λέσχης, των “φίλων”, των αντιστασιακών, των πουλημένων και των γελοίων δημοσιογράφων.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη