6 Μαΐ 2010

Νέα (σκληρή) σφυγμομέτρηση κοινής γνώμης από taxalia

Επειδή βαρεθήκαμε τα στημένα και τον καθωσπρεπισμό, κάνουμε μια σκληρή δημοσκόπηση αριστερά. Μη βιαστείτε να μας κατηγορήσετε για υπόθαλψη κοινωνικής βίας, εμείς τη γνώμη του κόσμου ζητάμε όπως πάντα. Σκεφτείτε: Υπάρχουν πολλά μέσα που σας επιτρέπουν να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας; Όσοι θέλετε ή έχετε κάποιο λόγο να βιαστείτε, κλείστε τα μάτια κι ελάτε στη θέση του ανθρώπου, που πήρε χθες στην αγκαλιά του την 32χρονη γυναίκα του και θα κληθεί στο νεκροτομείο να δει το 4 μηνών έμβρυο και το κορμί της γυναίκας του στα σάβανα, τελειωμένη από φρικτό θάνατο από ασφυξία. Σκεφτείτε πώς πεθαίνει ένας άνθρωπος, που δεν μπορεί να ανασάνει.
...α, και σκεφτείτε ότι σπουδάσαμε νομική και ξέρουμε πολύ καλά την έννοια της αυτοδικίας. Δεν θέλουμε άλλη θεωρία, χορτάσαμε. Τη μελετήσαμε και την αναλύσαμε πολλές φορές. Ψηφίστε ψύχραιμα λοιπόν, αλλά με ειλικρίνια. Εσείς ψηφίζετε, εσείς θα δώσετε τα μηνύματα. Την άποψη του κόσμου απεικονίζει η ψηφοφορία, όχι τη δική μας.
Άλλωστε περιέχει όλες τις δυνατές συμπεριφορές, από τις πιό παρορμητικές, μέχρι τις πιό μοιρολατρικές. Εσείς αποφασίζετε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη