25 Μαΐ 2010

Το μπελά του θέλει ο Θόδωρος Καράογλου;


Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Χώροι αναρχικών μετατρέπονται σε ορμητήρια βίας», κατέθεσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κος Θεόδωρος Καράογλου.
διαβάστε την:

1. Χώροι αναρχικών μετατρέπονται σε ορμητήρια βίας

Ιδιαίτερα έντονη είναι η ανησυχία των πολιτών, μετά τα τελευταία γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 3 συνανθρώπων μας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αρκετοί χώροι αναρχικών μετατρέπονται σε ορμητήρια βίας, από όπου επιτήδειοι ενεργούν ανενόχλητοι, προκαλώντας βίαια γεγονότα. Αυτού του είδους η τρομοκρατία πρέπει να λάβει τέλος και το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει να προχωρήσει σε εκκαθάριση αυτών των χώρων, από όπου εφορμούν επικίνδυνα, για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, άτομα. Ως συνήθως σε αυτούς τους χώρους συγκαταλέγονται και πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπου τα άτομα αυτά, εκμεταλλευόμενα το καθεστώς του πανεπιστημιακού ασύλου, συγκεντρώνονται, σχεδιάζουν και οργανώνουν την δράση τους και τις επιθέσεις τους. Η ανοχή που δείχνει η Πολιτεία σε αυτό το ιδιότυπο καθεστώς τρομοκρατίας είναι πρωτόγνωρη και ανησυχεί ακόμη περισσότερο τους πολίτες, οι οποίοι είναι όμηροι μιας κατάστασης που συνεχίζεται και διαρκώς επαναλαμβάνεται με θλιβερά αποτελέσματα, χωρίς να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα. Οφείλει άμεσα το αρμόδιο Υπουργείο να λάβει μέτρα και να εκδιώξει τους αναρχικούς καταληψίες από χώρους, που χρησιμοποιούν ως ορμητήρια βίας.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Τι μέτρα προτίθεται να λάβει το αρμόδιο Υπουργείο, έτσι ώστε να εκκαθαρίσει τους χώρους-στέκια αναρχικών, που χρησιμοποιούνται ως ορμητήρια βίας;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη