14 Μαΐ 2010

Παράταξη της αντιπολίτευσης στηρίζει τον Δήμαρχο Χορτιάτη!

Πρωτότυπο σενάριο, αλλά αλήθινό. Ο αρχηγός της " Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Χορτιάτη", Νίκος Χατζηαντωνίου, που βρίσκεται στην αντιπολίτευση του Δήμου Χορτιάτη, συμπαρατάσσεται με την παραταξη του Δημάρχου Μιχάλη Γεράνη. Σε επιστολή του αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Ο Χορτιάτης, οι άνθρωποί του, τα προβλήματα και οι προοπτικές τους είναι πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος και της δράσης μας.

Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Χορτιάτη αλλά και εγώ προσωπικά από το 2002 εώς σήμερα, από τη θέση που με το μεγάλο εκλογικό ποσοστό οι συμπολίτες μας μας εμπιστεύτηκαν ως αντιπολίτευση, αγωνιστήκαμε με σθένος για τις θέσεις της παράταξής μας.

Αγωνιστήκαμε όμως πάνω απ’ όλα για το καλύτερο δυνατό του Ενιαίου Δήμου Χορτιάτη και των κατοίκων του.

Θέλουμε για ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα, βρισκόμαστε μπροστά σε αλλαγές ακόμη μεγαλύτερες και σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες. Η διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» αλλάζει τις αρμοδιότητες και τις εξουσίες της δημοτικής αρχής, αλλά κυρίως ενώνει περιοχές με διαφορετικές συνήθειες, προβλήματα και ελπίδες για το μέλλον.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ο καθένας μας πρέπει να κάνει τις επιλογές του με κριτήριο το καλό του τόπου του. Να ξεπεράσει τις επιμέρους διαφωνίες, να συνθέσει, να προχωρήσει.

Γι αυτό η παράταξή μας αποφάσισε από σήμερα, σύσσωμη να συμπαραταχθεί και να στηρίξει το Δήμαρχο Χορτιάτη, τον Μιχάλη Γεράνη.

― Στηρίζουμε ένα συντοπίτη μας, ένα ακέραιο και δοκιμασμένο δήμαρχο.

― Στηρίζουμε μια παράταξη, που από το 2003 μέχρι σήμερα, έχει αποδείξει τη συνέπεια των λόγων της με έργα.

― Στηρίζουμε το Δήμαρχο και την ομάδα που ανέλαβαν το δύσκολο έργο ενός Καποδιστριακού Δήμου, τον διοίκησαν σωστά και πέτυχαν την ισόρροπη ανάπτυξη των τεσσάρων τοπικών διαμερισμάτων με αμεροληψία, δημοκρατική πολιτική και δικαιοσύνη.

Όλοι εμείς που αντιπολιτευτήκαμε τον Μιχάλη Γεράνη και είδαμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις μας να αντιμετωπίζονται με σεβασμό ή να υλοποιούνται εν τέλει, γιατί πράγματι κρίθηκαν επωφελείς, κρίνουμε το Δήμαρχο ικανό και άξιο να ολοκληρώσει το στρατηγικό του σχέδιο στα πλαίσια του Νέου Δήμου Χορτιάτη.

Είμαστε μαζί του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του.

Εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης

Ο Επικεφαλής
Νίκος Χατζηαντωνίου
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη