2 Μαΐ 2010

Δεν ντρέπεσαι ρε παλιοτόμαρο ΣΑΜΑΡΑ;

blog: ixnos
Λέμε για τον Γιωργάκη αλλά εσύ είσαι χειρότερος γιατί στο κάτω-κάτω εσύ το έπαιζες πάντα ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ο Γιωργάκης τουλάχιστον δεν το έκανε πάρα μόνο τελευταία το θυμήθηκε.
Τι είναι αυτή η… μπαλκονόπορτα που άφησες στις νέες δηλώσεις σου;
«Διαφώνησα με την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όταν μπορούσε ακόμα να αποφευχθεί.»
Σε ποιους νομιζεις ότι απευθύνεσαι ; σε τίποτα μαλάκες;
Εάν σου υποσχέθηκε η ναζίστρια μελλοντική πρωθυπουργία να έλθει αυτή παλιομαλάκα να σε βγάλει με την… ψήφο της. Εμείς στο είπαμε προχθές εδώ Μην τολμήσεις ΣΑΜΑΡΑ , για… «συναίνεση», γιατί θα σε φτύσουν όλοι οι Έλληνες γιατί μας είχαν ενημερώσει για την τύπου καρατζαφέρη κολοτουμπα σου, αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Αποδεικνύεται από τις δηλώσεις «προετοιμασίας» που έκανες ότι είχαν δίκιο. Σε ρωτήσαμε.
Είναι σε θέση το χέρι σου να υπογράψει ένα τέτοιο εθνοπροδοτικό όρο; Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της...
Εάν ναι. Είσαι άξιος της τύχης σου ,αλλά αυτό θα σε κυνηγά σε όλη σου την πολιτική καριέρα που θα έχει σύντομο και άχαρο τέλος, όσο και αν σε «προστατεύσουν» οι γερμαναράδες, οι άλλοι πάτρωνες. Θυμήσου τον ΝΕΣΤΟΡΑ
Μάλλον είναι και …φτού σου. Πες ένα μεγάλο αντίο στην εξουσία από τώρα εάν ψηφίσεις την συμφωνία.

Σημείωση taxalia: Εννοείται ότι δεν υιοθετούμε τον χαρακτηρισμό για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος ανήκει στο ιστολόγιο, το άρθρο του οποίου φιλοξενούμε και κατά πάγια τακτική μας, δημοσιεύουμε απόψεις και θέσεις ΟΛΩΝ των αποχρώσεων.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη