25 Μαΐ 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!


Αυτό που έγινε σήμερα –για μια ακόμη φορά στα μπλόγκ- με την είδηση που μεταδώσαμε ΠΡΩΤΟΙ για τα επεισόδια στο ΑΠΘ μεταξύ των μελών της ΠΑΣΠ, με φωτό και βίντεο λίγο αργότερα, είναι μια απόδειξη γι αυτό που έρχεται και οι εκδότες το τρέμουν: ο κάθε αναγνώστης του διαδικτύου να γίνεται και ρεπόρτερ του

αγαπημένου του μπλόγκ!
Μετά θα πάρουν σειρά οι διάφοροι μεγαλοδημοσιογράφοι με τις εκπομπές τους στην τηλεόραση. Όταν και ο τελευταίος Έλληνας στο πιο απομακρυσμένο χωριό της πατρίδας μας καταλάβει την …’αντικειμενικότητά’ τους, τότε η τηλεόραση θα ανοίγει μόνο για να δούμε Λαμπίρη, Τατιάνα, Φαίη και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις της μεσημεριανής ζώνης. Τότε όλο το πρόγραμμα των καναλιών θα μετατραπεί ολόκληρο, σε μια απέραντη μεσημερινή ζώνη προς τέρψιν της κάθε νοικοκυράς.
Για τα ΝΤΙΒΙΝΤΙ της Κυριακής που πωλούνται μαζί με της κατευθυνόμενη από τον εκδότη τους ενημέρωση, τα ξέρετε.
Όχι ότι το μπλόγκινγκ αντικατέστησε την εγκυρότητα στην ενημέρωση, αλλά είναι ο πολιορκhτικός κριός που θα αποκαταστήσει τη χαμένη τιμή της ενημέρωσης.
Όσοι δημοσιογράφοι το καταλάβουν αυτό γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο γι αυτούς και την ιστορία τους.
Οι υπόλοιποι θα ακολουθούν τα βήματα του δημοσιογράφου –παρουσιαστή-εκδότη-Χατζηνικολάου, στη μετάλλαξή του σε… Χασαπόπουλο του ΑΛΤΕΡ!

Αναστάσιος Καζαντζίδης

Υ.Γ.
Μπολιάστε λοιπόν την διαδικτυακή επανάσταση, τραβώντας και στέλνοντας εδώ περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από αυτό που σας συμβαίνει στην καθημερινότητά σας.
Taxalia είστε περισσότερο εσείς, παρά εμείς που γράφουμε αυτές τις γραμμές.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη