31 Μαΐ 2010

Ανακοινώνει μεταγραφές ο Άρης

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Άρης για ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη νέα χρονιά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Λαζαρίδη και τον Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, δύο ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από Αστέρα Τρίπολης και Εργοτέλη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη και του Κώστα Μενδρινού. Στα πλάνα της διοίκησης είναι η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής και επιθετικής γραμμής.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ζήτησε να αποκτηθεί ένας επιθετικός πρώτης γραμμής, με ευχέρεια στο σκοράρισμα για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η γραμμή κρούσης. Οι «κίτρινοι» από ότι δείχνουν οι εξελίξεις δεν θα διατηρήσουν στην ομάδα τον Έντι Τζόνσον. Έτσι λοιπόν η ανάγκη μεγαλώνει για την απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Κόκε και Κάμπορα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ζητήσει επίσης ένα αριστερό χαφ, αλλά και ένα στόπερ σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την Ρίβερ Πλέιτ για την παραμονή του Κριστιάν Νασούτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: www.gazzetta.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη