3 Μαΐ 2010

Κύπρος, ποδόσφαιρο… πρωτάθλημα στην Ομόνοια!

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή χθες εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο μετά από επτά χρόνια «ξηρασίας», νικώντας για τρίτη φορά φέτος τους «γαλαζοκίτρινους».
Ένα τίτλο που οι φίλοι της Ομόνοιας περίμεναν εδώ και επτά χρόνια και που σαφώς τους πρόσφερε μεγάλη χαρά και συγκίνηση.
Με το σφύριγμα του διαιτητή οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, αγκάλιασαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και την τεχνική ηγεσία.
Κατά την αποχώρηση τους από το ΓΣΠ...κατέκλυσαν τους δρόμους της πρωτεύουσας και όλοι κατευθύνθηκαν στο οίκημα του σωματείου, το οποίο έγινε ο κύριος πυρήνας των πανηγυρισμών.
Στην αναμονή του λεωφορείου που μετέφερε τους πρωταγωνιστές, ο κόσμος έστησε τρελό χορό με συνθήματα τόσο για την ομάδα, όσο και για τους ποδοσφαιριστές.
Με την άφιξη του λεωφορείου με τους ποδοσφαιριστές έγινε το αδιαχώρητο, ο κόσμος το περιτριγύρισε και δεν μπορούσαν να κατέβουν από αυτό. Όταν τελικά αυτό έγινε κατορθωτό, γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 5.000 «πράσινους» και έστησαν όλοι μαζί την «πράσινη» φιέστα τίτλου με κύριο σύνθημα το «Ομόνοια λαός πρωτάθλημα».


http://www.sport-fm.com.cy/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη