20 Μαΐ 2010

Συνάντηση ΠΑΟΚ-Βούγια για το γήπεδο

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρο Βούγια, είχε σήμερα αντιπροσωπεία παραγόντων του ΠΑΟΚ σχετικά με το θέμα των...

αναγκαίων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο της Τούμπας εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στη συνάντηση που έγινε στο πολιτικό γραφείο του κ. Βούγια στην Θεσσαλονίκη παρέστησαν εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης, ο πρόεδρος του ΑΣ κ. Θανάσης Κατσαρής και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και του ΑΣ ταυτόχρονα κ. Ηλίας Βιολίδης. Από ην συνάντηση προέκυψε πως ο κ. Υφυπουργός ακούγοντας τα αιτήματα των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ συναίνεσε σ' αυτά και υποσχέθηκε σύντομη και αμέριστη βοήθεια την οποία μπορεί να εξασφαλίσει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δια μέσου ΓΓΑ και ΟΠΑΠ.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό προβλέπεται πως θα γίνουν από την προσεχή εβδομάδα συναντήσεις των παραγόντων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα με αρμόδιους επικεφαλής φορέων, ώστε σύντομα να πάρουν τον δρόμο της υλοποίησης οι αναγκαίες παρεμβάσεις που απαιτούνται στο γήπεδο Τούμπας και που αφορούν χώρους στις κερκίδες 7-8-5- και 6 και άλλους συγκεκριμένους κοινόχρηστους χώρους.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ερωτηθείς για το ζήτημα είπε: "Είχα μία ενημέρωση ήδη από τον κύριο Μπιτσαξή για την ακαταλληλότητα του γηπέδου της Τούμπας. Το θέμα που προέκυψε από τη συνάντηση είναι πως το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των φιλάθλων που γεμίζουν το γήπεδο όταν ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εντός έδρας. Δεσμεύτηκα να υποστηρίξω την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Η μελέτη είναι έτοιμη. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συζήτηση και με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι σε θέση να βοηθήσει οικονομικά για την αποπεράτωση των έργων".

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Κατσαρής ερωτηθείς για το θέμα είπε: "Ηταν αναγκαίο να γίνει μια τέτοια συνάντηση και πιστεύω πως είναι αναγκαίο να γίνουν και όλες αυτές οι παρεμβάσεις που απαιτεί το γήπεδο για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει μια καλή έδρα εν όψει των αγώνων της νέας σαιζόν στην Ευρώπη αλλά και στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο κ. Βούγιας που προέρχεται και από τον αθλητισμό, υποσχέθηκε την συμπαράσταση του".
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη