31 Μαΐ 2010

Η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης απαντά


Άμεση όπως πάντα ήταν η απάντηση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στην επιστολή αναγνώστη που δημοσιεύσαμε χθες (εδώ)
Προς taxalia.blogspot

Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης απαντά:

Σχετικά με την επιστολή του αναγνώστη σας που διαμαρτύρεται για τις κλήσεις που πήρε πρόσφατα από την Δημοτική Αστυνομία για παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης, παρότι είχε κολλημένο στο παρμπρίζ...
του αυτοκινήτου του το σήμα Θ2 του έτους 2009, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ο αναγνώστης σας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι κάτοχοι των σημάτων μόνιμου κατοίκου, οφείλουν να ανανεώνουν στην αρχή κάθε έτους τα σήματά τους, στο Α΄ Δημοτικό Διαμέρισμα, όπου γίνεται και η έκδοσή τους, για να εξετάζεται η συνέχιση της ύπαρξης των προϋποθέσεων του δικαιούχου. Αυτό γνωστοποιείται κάθε χρόνο με σχετικές ανακοινώσεις, που δημοσιεύονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ηλεκτρονική σελίδα Δήμου Θεσσαλονίκης), πέραν της ενημέρωσης που γίνεται από το Δημοτικό Διαμέρισμα κατά την παράδοση της κάρτας στον δικαιούχο.

Επομένως τα επιχειρήματά του είναι παντελώς αβάσιμα και καθιστούν αστεία την παρατήρησή του, ότι ο δημοτικός αστυνομικός θα «έπρεπε να καταλάβει» την άγνοια του κατόχου του αυτοκινήτου για την ανανέωση του σήματος και επομένως να μη βεβαιώσει την παράβαση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα σχόλιά του, φαίνεται ότι ο αναγνώστης σας δεν παρακολουθεί τις προσπάθειες που καταβάλει η Δημοτική Αστυνομία και τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχει πάρει στον τομέα της καταπολέμησης του παραεμπορίου.


Ο Αντιδήμαρχος

Δημοτικής Αστυνομίας

Θ. Αθανάσαρος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη