21 Μαΐ 2010

Για τα GOLDEN BOYS των ΕΛΤΑ

Καμία αποπομπή δεν έγινε! λένε οι ταχυδρομικοί !!
Η απαίτηση του κ. Γ. Σχοινιωτάκη ν’ ανοίξουν οι λογαριασμοί 84 στελεχών του ΕΛΤΑ στην περίοδο 2004 – 2009, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», έγινε...

δεκτή με ικανοποίηση και ανακούφιση από όλον τον Ταχυδρομικό κόσμο.

Χρόνια είναι η οργή και η αγανάκτηση των εργαζομένων του Κλάδου για την υπονόμευση του Οργανισμού, από τη φαυλότητα κάποιων επιτηδείων, που λυμαίνονται χωρίς αιδώ τα συμφέροντά του.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση του ΕΛΤΑ να σταματήσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και να ονοματίσει ποιον ή ποιους έχει αποπέμψει για την κατασπατάληση των χρημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Εμείς δε γνωρίζουμε καμιά αποπομπή.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως το Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ την περίοδο 2005-2009, η Νέα Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον διόρισε Γενικό Διευθυντή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ελπίζουμε ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί πλήρως για να δημοσιοποιηθούν επιτέλους τα ονόματα όλων αυτών, που έχουν ευθύνη για την κατάσταση του Οργανισμού.

Πιστεύουμε ότι, τα παραπάνω δε θα έχουν την ίδια κατάληξη με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΧΩΡΑ» του 2001, όπου με τον τίτλο «Οι χρυσοκάνθαροι του καθεστώτος - αμοιβές με … φτερά για τη διοίκηση των ΕΛΤΑ», αναφερόταν σε «golden boys» της εποχής, που μέσα από ειδικές αμοιβές τα μηνιάτικά τους ξεπερνούσαν τα 5.000.000 δραχμές. Παράλληλα, υπήρχε μία κατάσταση με ονοματεπώνυμα και ποσά.

Επειδή έχουμε καταγγείλει πολλές φορές το σύστημα ΠΑΣΟΚ, που στήθηκε στα ΕΛΤΑ το 1998 και εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι σήμερα(το 90% των Διευθυντικών Στελεχών είναι τα ίδια πρόσωπα), εμπλουτισμένο με κάποιες γαλάζιες πινελιές μετά το 2004, καλούμε τον έγκριτο δημοσιογράφο του «ΒΗΜΑΤΟΣ» να κάνει έναν παραλληλισμό της κατάστασης που είχε δημοσιεύσει το 2001 η εφημερίδα «ΧΩΡΑ» και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος κ. Γ. Τράγκας, με την κατάσταση που έχει αυτός, είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγεί.

ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη