7 Μαΐ 2010

Εμμεση Ομολογία του Παπανδρέου για Lazard

Αγαπητό ΤΑ ΧΑΛΙΑ

Εβλεπα τον συγκεκριμένο βίντεο (http://www.youtube.com/user/newsITvideo#p/u/5/Xbte2IWwyXw ) που έχει αναρτηθεί στο youtube από την ιστοσελίδα Newsit με τίτλο NewsIt.gr: Σφοδρή σύγκρουση Παπανδρέου-Σαμαρά . Είναι απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Μέγκα.
Προς το τέλος του βίντεο συγκεκριμένα στο 3:45 ...

ακολουθεί ο "διάλογος" μεταξύ του κου Σαμαρά και του κου Παπανδρέου. Ο κος Σαμαράς υπονοεί ότι η κυβέρνηση έχει κάποια μυστική συνεργασία με τον εταιρεία Lazard και καλεί τον πρωθυπουργό να απολύσει ουσιαστικά τον υπουργό οικονομικών κο Παπακωνσταντίνου.

Η απάντηση του κου Παπανδρέου:

- Ξέρετε τι είπατε δηλαδή.....στην διεθνή αγορά...οτί εμείς κάτι κρύβουμε επειδή πήγαμε στην Lazard. Αυτή είναι υπεύθυνη στάση;; Ναι ή οχι;; Υιοθετείτε τέτοιου είδους θέματα που μπορούνε να σύρουν την Ελλάδα....ακόμα περισσότερο;;;;

Δηλαδή κύριε Παπανδρέου εμμέσως ομολογείτε ότι όταν εσείς ψευδώς (όπως αποκάλυψε ο κος Προβόπουλος) λέγατε στην διεθνή κοινότητα ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκρυβε το έλλειμα σύρατε την Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση;; Ετσι δεν είναι κε Παπανδρέου;;
Διότι θυμόμαστε όλοι ότι τότε βγαίνατε εσέις και ο κος Παπακωνσταντίνου και λέγατε ψέμματα στην διεθνή κοινότητα ότι δεν γνωρίζατε το πραγματικό έλλειμα της χώρας το οποίο σας έκρυβε η προηγούμενη κυβέρνηση του κου Καραμανλή. Τότε διασύρατε την χώρα με αυτή σας την δήλωση. Τότε και η δική σας θέση δεν ήταν υπεύθυνη ειδικά όταν λέγατε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα πνιγμένη στην διαφθορά.
Μηπώς μαζί με τον κο Καραμανλή που σημερα καλέσατε να δώσει εξηγήσεις πρέπει να μας δώσετε και εσείς;;
Δ.Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη