21 Μαΐ 2010

Δόξες και μεγαλεία για την Popi (Καλαϊτζή)

ε, ρε δόξες και μεγαλεία για την Πόπη Καλαϊτζή, έπαρχο Λαγκαδά !
Η έπαρχος βρέθηκε πριν ένα μήνα περίπου στο ξενοδοχείο Ciragan Palace Kempinski , στην Κωνσταντινούπολη.

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ, ο οποίος έμεινε καταγοητευμένος από τη νεαρή έπαρχο.

Απόδειξη, η θερμή χειραψία.

Ακολούθησε δημοσίευμα στη Χουριέτ (!) (http://www.hurriyet.com.tr/pazar/14666562.asp), με τίτλο Abdullah Gül ile tanıştım Panagiotis yine delirecek (Με τον Γκιούλ συναντήθηκε, θα τρελαθεί ο Παναγιώτης). Όπου Παναγιώτης...
εννοείται ο Ψωμιάδης.


Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Popi είναι Έπαρχος στο Λαγκαδά, μια πόλη 1 χιλιόμετρο έξω από το χωριό Χρυσαυγή, όπου γεννήθηκε ο Μουσταφά Κεμάλ ("Ατατούρκ").

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις της Πόπης, όπου εκθειάζει τις ομορφιές της Πόλης, λέει ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές το πατριαρχείο, ότι η Κωνσταντινούπολη είναι σταυροδρόμι πολιτισμών και ότι για μας τους Έλληνες είναι σημείο αναφοράς.

Δεν δίστασε να πει δηλαδή κάποια πράγματα που άλλοι θα απεφευγαν.

Από το άρθρο δε λείπει η υπενθύμιση, ότι η Popi είναι στενή φίλη της πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη (En yakın dostlarından biri mensubu olduğu Yeni Demokrasi Partisi’nin liderlerinden eski Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni. ).

Εδώ βέβαια η Hurriet κάνει λάθος, καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν ευτύχησε να είναι ποτέ πρόεδρος της Ν.Δ., αλλά το λάθος συγχωρείται: η Cansu ÇAMLIBEL που έγραψε το άρθρο, τυφλώθηκε κι αυτή από την ομορφιά της Popi.


Να ρουφιανέψουμε μια σημαντική λεπτομέρεια. Η αθρογράφος Cansu ÇAMLIBEL είναι φίλη της Popi από το FACEBOOK και είναι η εικονιζόμενη ανάμεσα στις αδερφές Καλαϊτζή.
Εμ, Παναγιώτη, στα ΄πα: μάθε facebook να γίνεις International Panagiotis !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη