2 Ιουν 2010

Τρείς (3) υποτροφίες σε πτυχιούχους ΑΕΙ /ΤΕΙ για μεταπτυχιακή εργασία

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Όπως κάθε χρόνο ο ΣΕΕΠΕ, συνεχίζει το θεσμό των υποτροφιών τον οποίο ...

θέσπισε το 2002.
Φέτος, όπως και πέρσι, θα υπάρξει στενότερη συνεργασία με Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα και θα χορηγηθούν τρείς (3) υποτροφίες σε πτυχιούχους ΑΕΙ /ΤΕΙ για μεταπτυχιακή εργασία στοχευόμενες στα εξής συγκεκριμένα θεσμικά θέματα:

Η Λιανική Εμπορία στον τομέα των Πετρελαιοειδών και ιδιαίτερα στον κλάδο Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων – παθογένεια και προτάσεις. (Αριθμός πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Ελλάδα, διαρθρωτικά προβλήματα, παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές, επιπτώσεις στον ανταγωνισμό, βιωσιμότητα και προτάσεις ορθολογικοποίησης/ αριστοποίησης).

Επιπτώσεις στην αγορά καυσίμων κίνησης από την σταδιακή είσοδο στην αγορά υβριδικών ή/και ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων – επέκταση χρήσης πετρελαίου στα Ιδιωτικής Χρήσης αυτοκίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιπτώσεις στην εσωτερική αγορά καυσίμων από τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα (αυξήσεις φόρων καυσίμων, μείωση εισοδήματος, τεκμήρια, άλλα γενικότερα θέματα της ελληνικής οικονομίας).

Οι ενδιαφερόμενοι:

Μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Συνδέσμου, Θέτιδος 4 (περιοχή Χίλτον) 2ος όροφος, 115 28 Αθήνα, τηλ. 210 7291.050-051, fax: 210 7245.172, e-mail: seepe@seepe.gr, προκειμένου να τους γνωστοποιηθούν οι όροι και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή της αίτησης.
Θα πρέπει να υποβάλουν τον φάκελο με την υποψηφιότητά τους στην Γραμματεία του Συνδέσμου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη