10 Ιουν 2010

όλος ο καλός κόσμος έτρωγε με τον Χριστοφοράκο


Και το μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ ήταν συμμαθητής με τον Χριστοφοράκο;

Διαβάστε πως περνούσαν οι πασάδες στο Ελλάντα. Πλουσιοπάροχα δείπνα στον λογαριασμό 10100 της Siemens Βεβαίως – βεβαίως. Το καστ απόλυτο και με νόημα. Λουκούλεια γεύματα που βαπτιζόντουσαν νηστίσιμα. Σήμερα θα έχουμε και το …μενού:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Από τα χθεσινά άχρηστα στοιχεία του Σ.Δ.Ο.Ε. προκύπτει ότι...
στις 30 Μαρτίου 2006 το μεσημέρι εδόθη μια παραγγελία σε ένα εστιατόριο που λέγεται ΣΑΛΕ Ε ΠΕΠΕ (Sale e Pepe). Αυτό δεν έχει σημασία παρ’ ότι βαφτίζει τη μοτσαρέλα νηστίσιμη όπως επίσης και τα τυριά μασκαρτσόνε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο συγκεκριμένο δείπνο που ο κ. Χριστοφοράκος παρήγγειλε αυτά τα νηστίσιμα, αυτό ήταν μέσα στο 10100 και αναφέρει τα φαγητά. Αυτό το δείπνο δεν είναι τυχαίο. Εάν κανείς δει την ημερομηνία της παραγγελίας, τα αρχεία της Τσακάλου και τα αρχεία της SIEMENS, θα δει ότι σε αυτό το δείπνο στο σπίτι του κ. Χριστοφοράκου στις 3 Απριλίου 2006 στις 9.30΄ ήταν ο πρώην Υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου καλεσμένος μετά της συζύγου του, ο κ. Δενδρινός, ο κ. Βόζ, ο κ. Σούσερ, τα αδέλφια Λασκαρίδη και ο κ. Σπυρόπουλος Φίλιππος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Σ.Ε.

Βέβαια, οι κοινωνικές σχέσεις δεν ποινικοποιούνται αλλά επειδή αυτό μπορεί να βγει αύριο, στο συγκεκριμένο δείπνο φαίνεται ένας εν ενεργεία Υπουργός Οικονομικών μέτοχος του Ο.Σ.Ε., ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Σ.Ε. στο σπίτι του κ. Χριστοφοράκου με όλους τους επικεφαλής του τροχαίου υλικού. Θεωρώ ότι αυτά τα στοιχεία συνεκτιμώμενα με τα ραντεβού και πιθανώς να δούμε με δουλειές που είχε κάνει ο Ο.Σ.Ε. μπορούν να μας οδηγήσουν να βρούμε άκρη.

Ζητώ να καλέσουμε εδώ τον κ. Παπαθανασίου, είναι πολιτικό πρόσωπο, παρά να σέρνεται το όνομά του αργότερα στις τηλεοράσεις. Να έλθει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της εξέτασης των πολιτικών προσώπων με τη σειρά την οποία έχουμε επιλέξει και με τους υπολοίπους Υπουργούς Οικονομικών για να μας πει τι έγινε σε αυτή τη συνάντηση και αν υπήρχε κάποιο θέμα το οποίο πρέπει να διερευνήσουμε, εάν του έγινε κάποια πρόταση από τον κ. Χριστοφοράκο και στους υπολοίπους. Θεωρώ ότι αυτά έχουμε υποχρέωση να τα διερευνήσουμε. Αντί να βγαίνουν κατ’ ευθείαν στις ειδήσεις, εμείς ως Επιτροπή να τα εξετάσουμε σε βάθος. Πιθανώς να βγάλουμε άκρη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη