26 Ιουν 2010

Κάλεσμα σε συγκέντρωση από την "Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση"

Οι εργαζόμενοι, τους τελευταίους μήνες, βιώνουμε τα αποτελέσματα μιας πολιτικής που οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα. Η προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης δεν αποτελεί τον δρόμο εξόδου από την κρίση αλλά την ακόμη μεγαλύτερη επιτάχυνση προς την βαρβαρότητα. Το ασφαλιστικό και εργασιακό νομοσχέδιο, που κατατίθεται την Τρίτη 29 Ιουνίου, είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της εξαθλίωσης που οδηγούν τις νέες και παλαιότερες γενιές.

Η Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση μετά από πρόσκληση της σε πρωτοβάθμια σωματεία διοργάνωσε συνάντηση, που έγινε το Σάββατο 26 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο της Έδεσσας, όπου αποφασίστηκε

• η συμμετοχή στην πανεργατική απεργία (ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ), την Τρίτη 29 Ιουνίου και
• η πραγματοποίηση ανοιχτής συγκέντρωσης, στις 10 το πρωί στην πλατεία Τημενιδών στην Έδεσσα με ομιλίες και πορεία προς τη Νομαρχία..
Ακόμη, στη συγκέντρωση του Σαββάτου, αποφασίστηκε η δημιουργία ανοιχτής επιτροπής αγώνα, που θα συνεδριάσει για τον συντονισμό και άλλων δράσεων.
Σας καλούμε όλους, ανέργους, νέους, εργαζόμενους, συνταξιούχους,σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση. Να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση.
Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας…
Ακόμη, στη συγκέντρωση του Σαββάτου, αποφασίστηκε η δημιουργία ανοιχτής επιτροπής αγώνα, που θα συνεδριάσει για τον συντονισμό και άλλων δράσεων.
Καλούμε όλους, ανέργους, νέους, εργαζόμενους, συνταξιούχους, σε μαζική συμμετοχή στην απεργία. Να δώσουμε όλοι μαζί δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη