29 Ιουν 2010

Πορεία και στην Έδεσσα


ΕΓΙΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑ 29/6/2010 :

Η προσφυγή της χώρας μας στο μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ε.Ε., αποτελεί την επίσημη παράδοση της τύχης όλων των εργαζομένων, του μέλλοντος μας και του μέλλοντος των παιδιών μας, σε ένα απρόσωπο, μη εκλεγμένο, διεθνές διευθυντικό κέντρο, καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτικής. Όσοι επί δεκαετίες έκαναν πάρτι κερδοσκοπίας στην πλάτη των εργαζομένων, έτυχαν απόλυτης φορολογικής ασυλίας και οδήγησαν στην υπερχρέωση των νοικοκυριών στις τράπεζες, μας κουνούν τώρα επιδεικτικά το δάχτυλο, ζητώντας νέες θυσίες, χωρίς τέλος, για να ξεπεράσουν την κρίση τους. Επενδύουν στο φόβο και τη σύγχυση, και με τη βοήθεια των στημένων ΜΜΕ, προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε συνένοχοι στην αποτυχία τους.

Δεν θα πληρώσουμε εμείς για τη δική τους χρεωκοπία. Χρεωκοπημένο είναι το σύστημα τους και όχι όλοι εμείς, που μας ζητάνε να θυσιάσουμε τους μισθούς μας, τις συντάξεις μας, τις δουλειές μας και τις ζωές μας.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Η συλλογική μας δράση είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να επιβάλλει την αποτροπή του μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

-ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ Δ.Ν.Τ., Ε.Ε.

-ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

-ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ

-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ!

ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη