18 Ιουν 2010

Το Πατριωτικό Μέτωπο για τον δημοσιογράφο Γιώργο Δελαστίκ

Πατριωτικό Μέτωπο για τον Γιώργο Δελαστίκ: Όταν ένας έντιμος δημοσιογράφος βάζει τα πράγματα για τους Σκοπιανούς και την εξωτερική μας πολιτική στην πραγματική τους διάσταση, τότε μπορούμε να ελπίζουμε.

Τα πράγματα στη θέση τους τοποθετεί ο δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ για μια ακόμη φορά σε πρόσφατο άρθρο του. Θυμίζοντάς μας πως σε αυτόν τον τόπο υπάρχουν έντιμοι δημοσιογράφοι, που πάνω από την αυτολογοκρισία και τους ιδιοκτήτες των μέσων τους, θέτουν ως πρόταγμα την θεμελιώδη αρχή πως ότι είναι αληθινό, είναι ταυτόχρονα και εθνικό και επαναστατικό.

Σε μια τοποθέτησή του «καταπέλτη» ο κ. Δελαστίκ, ξεκαθαρίζει πως:

* Σε καμία περίπτωση σε αυτήν την κρίσιμη φάση που βρίσκεται η χώρα, δεν θα πρέπει ο κ. Παπανδρέου να δώσει οποιαδήποτε συνέχεια στην συζήτηση για το όνομα του γειτονικού κρατιδίου.
* Θα πρέπει να κλείσουμε τα αφτιά μας στις σεναριολογίες και τις πιέσεις που ασκούνται από πολλές πλευρές για την «διευθέτηση του ονόματος, όντας σε καθεστώς πίεσης και καταβαράθρωσης του διεθνούς κύρους της χώρας μας».

Ο κ. Δελαστίκ αναφέρεται ακόμη στην περίπτωση της Φρανκφουρτερ Αλγκεμάινε, της γερμανικής εφημερίδας που προκλητικά, επιμένει να στηρίζει και να αναπαράγει οποιαδήποτε ανθελληνική προπαγάνδα, δίνοντας μάλιστα άφθονο χώρο στον Γκρουέφσκυ να παρουσιάσει τις ανιστόρητες, ακραίες, γκαιμπελικού τύπου θέσεις του.

Εμείς από την πλευρά μας, ως Λαός και ως Παλλαϊκό Υπερκομματικό Κίνημα, στέλνουμε προς κάθε κατεύθυνση για μια ακόμη φορά το μήνυμα πως, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση και με κάθε κόστος να δεχθούμε να μετονομασθούν οι Μακεδόνες «Νοτιομακεδόνες» , «Μακεδόνες του Αιγαίου» και άλλα ηλίθια έως άθλια σενάρια. Μιας δυστυχώς υφέρπουσας στους σκοτεινούς διαδρόμους των νεοταξίτικων σχεδιασμών συζήτησης, που το μόνο που ανοίγει σήμερα ως προοπτική για το αύριο, είναι η κονιορτοποίηση του μέλλοντος της Πατρίδας, του Λαού μας, αλλά και ιδιαίτερα της υπόστασης και της αξιοπρέπειας των Μακεδόνων συμπατριωτών μας.

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε την ανοιχτή πρόσκληση του Πατριωτικού Μετώπου στα εγκαίνια που θα γίνουν στο «Στέκι του Πατριώτη» την Κυριακή 20 Ιουνίου, στις 7:30 μ.μ. στην Αρμοδίου 14 στο Κέντρο της Αθήνας. Ελάτε να πιούμε το τσίπουρο και τη τσικουδιά που μας στέλνουν οι Μακεδόνες και οι Κρητικοί, ελάτε να γευθούμε το λαδοτύρι και τα σαραγλί που μας στέλνουν οι Μυτιληνιοί και οι Θεσσαλονικείς Πατριώτες. Προσκεκλημένοι όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη